Beyler bu serefsizlere inanmayn 50tlmı aldılar serefsizin onde gideni ys'den adreslerine savcılık gelicek msn'den engellediler ücreti alip
kanıtlarını koyda bizde gercekci olduguna inanalım kardesim benden ordan almayı düşünüyodum eger bu konuyu sadece karalama amacıyla acdıysan böyle adilikler yapıpda hem insanların ekmegiyle oynayıp hemde insanlarıı yanlış yönlendirmiş olursun kanıtın yoksa eyer sen su anda suc işlemiş sayılırsın sirket yetkililerinin yerinde olsam ceza + tazminat davası acarım sana
kanıtlarını koyda bizde gercekci olduguna inanalım kardesim benden ordan almayı düşünüyodum eger bu konuyu sadece karalama amacıyla acdıysan böyle adilikler yapıpda hem insanların ekmegiyle oynayıp hemde insanlarıı yanlış yönlendirmiş olursun kanıtın yoksa eyer sen su anda suc işlemiş sayılırsın sirket yetkililerinin yerinde olsam ceza + tazminat davası acarım sana
aynn katılıyorum arkadasım kanıt cok önemli birşey. kanıt koysa iyi olacak cunku bende suan bu şirketten almak üzereydım. ama durakladım malesef az daha beklıcem kanıt koyamazsa alacagım oyunu...
bencede kanıt yoksa konu klit... kanıt olsa tmm diyecegim... ve destek verecegim arkadasa.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...