Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kalitevps dolandırıcıııı!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ismet0006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 419
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu serefsizlere inanmayn 50tlmı aldılar serefsizin onde gideni ys'den adreslerine savcılık gelicek msn'den engellediler ücreti alip

kanıtlarını koyda bizde gercekci olduguna inanalım kardesim benden ordan almayı düşünüyodum eger bu konuyu sadece karalama amacıyla acdıysan böyle adilikler yapıpda hem insanların ekmegiyle oynayıp hemde insanlarıı yanlış yönlendirmiş olursun kanıtın yoksa eyer sen su anda suc işlemiş sayılırsın sirket yetkililerinin yerinde olsam ceza + tazminat davası acarım sana

kanıtlarını koyda bizde gercekci olduguna inanalım kardesim benden ordan almayı düşünüyodum eger bu konuyu sadece karalama amacıyla acdıysan böyle adilikler yapıpda hem insanların ekmegiyle oynayıp hemde insanlarıı yanlış yönlendirmiş olursun kanıtın yoksa eyer sen su anda suc işlemiş sayılırsın sirket yetkililerinin yerinde olsam ceza + tazminat davası acarım sana

aynn katılıyorum arkadasım kanıt cok önemli birşey. kanıt koysa iyi olacak cunku bende suan bu şirketten almak üzereydım. ama durakladım malesef az daha beklıcem kanıt koyamazsa alacagım oyunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri