HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya nasi yapcam anlatım lutfen
Arkadaşım bende açılmıyor yaw inject ediyorm crossfire tıklıyorm herşeyi yapıyorm ama acılmıyooo :S
kardeş mpghden alıp buraya koyma bu hackin onehiti td mm hm calısmıyo yanı bı boka yaramaz
aq adam bı bısey koyuyo xp de calısmıyo herseyı yaptım bıde calısamdıgı gıbı ınsanlara yarıdmcı olmuyo kardesım sıkım sıkım hac.k koyma yada yardım et aq cocuk cocuk ıs yapıonuz
Mesmes Moderatörüm Ben Herşeyi Yapıyorum Açıyorum İnjektör Succsexfull Diyor Açılıyor Oyun Ama Hack Menüsü Gösterdiğin Yer Açılmıyor Neden Acaba Hack Menüsü Açılmıyor Lütfen Yardım Moderatörüm , Arkadaşlarım .. 
Ayrıca TD MM HM modlarinda çalışmaması birşey göstermez FFA , GM , EM de çalışıyorsa bile süper.EM den çok güzel xp kasılabiliyor bunu bilen bilir .. Lütfen Yardım Arkadaşlar ..
Bu arada güzel bir hack e benziyor moderatörüm gerçekten teşekkür ederim her gün turkmmo yu takip ediyorum ve edeceğim Başarılar..
Not: Bilgisayarım XP .

Ayrıca TD MM HM modlarinda çalışmaması birşey göstermez FFA , GM , EM de çalışıyorsa bile süper.EM den çok güzel xp kasılabiliyor bunu bilen bilir .. Lütfen Yardım Arkadaşlar ..
Bu arada güzel bir hack e benziyor moderatörüm gerçekten teşekkür ederim her gün turkmmo yu takip ediyorum ve edeceğim Başarılar..
Not: Bilgisayarım XP .
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)