- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 104
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -151
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hakem, Beşiktaş maçında penaltıyı vermiyor, oyun devam ediyor. Tamam ben kötü oynuyorum, bunu kabul ediyoruz. Ama sen ver, hakemliğin gereği neyse onu yap. 3. gol ofsayt. Ofsayttan gol yediriyorsun. Kasımpaşa maçı, yine ofsayttan gol. 2-1'ken belki maçın sonunda bir gol atarız ve 1 puan alırız. Bugünkü maç: 1. golden önce orada faul var, faulü vermiyor. Yan hakemlerin göstermediği ofsaytları hepimiz biliyoruz. Çok formsuzlar. Ondan sonra Bilica on sekizin içindeyken; maç 1-0, 2-0 fark etmiyor artık, kornerleri atıyoruz ve bizim oyuncular yerlerde geziyor. Hakemler hiç penaltı çalmıyor. İngiltere liglerini seyretsinler biraz. Kayseri'de Roberto Carlos hafif bir çekti ve bıraktı, düşen yok, hiçbir şey yok, penaltı. Saygı gösterdik. En ufak bir itirazımız var mı? Yok. Artık herkes aklını başına alacak. Yani öyle biz; federasyondu, cezalar veririz, bunlar da beni yolumdan çevirmez. Bunu da bilsinler. Herkes, tüm kurumlar bir birine saygılı olacak, hakemler de. Yine formsuzlar. Yalnız Fenerbahçe'ye değil, diğer takımlara da öyleler. Hepsinde hata var. Neler yapılıyor, 'Biz bu hakemlerle gideceğiz' deniliyor. Hayır biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun. Buradan yetkili kurullara sesleniyorum. Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu, hepsine sesleniyorum. Kulüplerin gücünün önünde duramazlar. Fenerbahçe'nin gücünün önünde hiç duramazlar.