HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Spor Toto Süper Lig 2010/11 sezonunun bitimine sayılı günler kala, ligin zirvesine etki edecek bir maçta, iki benzer pozisyonu, iki farklı şekilde yorumlayan Cüneyt Çakır'ın lig de bu sezon en çok Trabzonspor maçlarında (toplam 6 kere) görev aldığını belirtmek istiyoruz.
Karşılaşmanın 23. dakikasında (skor 0-0 iken) Burak Yılmaz ile Gaziantepsporlu Dany Nounkeu arasında yaşanan pozisyon ve ardından Cüneyt Çakır tarafından Dany'e gösterilen KIRMIZI KART!
Karşılaşmanın ikinci yarısının henüz başında diyebileceğimiz anlarda Olcan Adın'ın Trabzonspor ceza sahasına doğru girmek isterken Glowacki tarafından düşürüldüğü pozisyon ve ardından Cüneyt Çakır tarafından Glowacki'ye gösterilen SARI KART!
Benim anlamadığım hep bize karşı bu hakemler ya anlamıyorum!
Karşılaşmanın 23. dakikasında (skor 0-0 iken) Burak Yılmaz ile Gaziantepsporlu Dany Nounkeu arasında yaşanan pozisyon ve ardından Cüneyt Çakır tarafından Dany'e gösterilen KIRMIZI KART!
Karşılaşmanın ikinci yarısının henüz başında diyebileceğimiz anlarda Olcan Adın'ın Trabzonspor ceza sahasına doğru girmek isterken Glowacki tarafından düşürüldüğü pozisyon ve ardından Cüneyt Çakır tarafından Glowacki'ye gösterilen SARI KART!
Benim anlamadığım hep bize karşı bu hakemler ya anlamıyorum!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)