- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 97
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Metin2 PVP Server hayatında çok panel paylaşılıyor. Fakat kimisinde üyelik alınmıyor, kimisinde sıralama göstermiyor, kimisinde item shop yok vs vs. Ben bu olaya bir kesinlik getirmek istedik. Uzun çalısmalar sonucu Metin2 SchandaL Panel'i bitirmeyi başardık. Şimdi sizlere bu paneli tanıtmak istiyorum.
Öncellikle panel ücretlidir. Lisanslı paneldir!. İp'ye göre lisanslanır. Çalınma durumu söz konusu değildir.
Panel Ücreti 50 TL'dir.
Msn vermek yasak bir daha denersen kilitlerim.
Kralcocuk
Genel Özellikler
Kullanıcı Paneli
Admin (Yönetici Paneli)
Geldik En Önemli Özelliklerden Birisine. Item Shop'a.
Panelin bağlantısı için database özel olarak bir Table olusturulmuştur. Tüm Bilgileri bu Tableden Çeker. Item shopta bu table ile çalısır. Admin panelinden item shopa eklenen item bu table'ye yazılır. Buradan okunur. İtem Shopta EP Sistemi vardır. Gerekli Epsi olmayan bir hesap Itemi Satın Al denildiğinde Yetersiz Bakiye Hatası verir. Ep si olandan ise EP silinir. EP Admin panelinden eklenir. Yani Çok Özel Bir Sistemdir.
Item Shop
Şimdide Resimlere Geldik. Arkadaslar Demo Koyucaktım Fakat Suan Elimde Kurulu Bir Server Bilgileri Olmadığı İçin Koyamadım Şimdilik 2 Adet Resim Koyuyorum. Resimde Sadece Genel ozellikler Yer almakta Giriş Yapıldıktan Sonra Tüm Fonksiyonları Sorunsuz Kullanabilirsiniz..
---
SchandaL Panel Yazılımları.
Metin2 PVP Server hayatında çok panel paylaşılıyor. Fakat kimisinde üyelik alınmıyor, kimisinde sıralama göstermiyor, kimisinde item shop yok vs vs. Ben bu olaya bir kesinlik getirmek istedik. Uzun çalısmalar sonucu Metin2 SchandaL Panel'i bitirmeyi başardık. Şimdi sizlere bu paneli tanıtmak istiyorum.
Öncellikle panel ücretlidir. Lisanslı paneldir!. İp'ye göre lisanslanır. Çalınma durumu söz konusu değildir.
Panel Ücreti 50 TL'dir.
Msn vermek yasak bir daha denersen kilitlerim.
Kralcocuk
Genel Özellikler
- Sorunsuz Kayıt Sistemi
- Yenilikler Sayfası
- Ziyaretçi Defteri ( Kullanıcılar Panele Not Bırakabilecekler.)
- Video Sayfası ( Kullanıcılar Videolarını Yükleyebilecekler, Bu sayede Kullanıcılar Birbilerini Daha iyi Tanıyacak.)
- Duyuru Sistemi
- İlk 5 Kullanıcı
- Indirme (Download) Sayfası
- Özel Efsun bilgisi sayfası ( Hangi iteme hangi efsun gelebilir.)
- Sunucu Durumu
- Item Shop
- Ticket Sistemi
- Ödeme bildirimi
Kullanıcı Paneli
- Şifremi unuttum.
- Şifremi değiştir.
- Karakter silme kodunu değiştir.
- E-mail adresini değiştir.
- Banka şifresini değiştir.
- Ticket sistemi
Admin (Yönetici Paneli)
- Item Shop'a item ekleme
- Kullanıcıya EP Ekleme
- Kullanıcı Banla
- Kullanıcı Ban Aç
- NPC Editör
- GM Hesap Sil
- GM Ekle
- GM Sil
- Karakter Editör
- Para Bugu Kaldırma
- Mob Exp Ayarları
- Mob Para Ayarları
- Item Giyilme leveli Ayarlama
- Item Editleme
- Item Al Sat Fiyatları
Geldik En Önemli Özelliklerden Birisine. Item Shop'a.
Panelin bağlantısı için database özel olarak bir Table olusturulmuştur. Tüm Bilgileri bu Tableden Çeker. Item shopta bu table ile çalısır. Admin panelinden item shopa eklenen item bu table'ye yazılır. Buradan okunur. İtem Shopta EP Sistemi vardır. Gerekli Epsi olmayan bir hesap Itemi Satın Al denildiğinde Yetersiz Bakiye Hatası verir. Ep si olandan ise EP silinir. EP Admin panelinden eklenir. Yani Çok Özel Bir Sistemdir.
Item Shop
- EP Sistemi
- Satın Al Sistemi
- İtem Bilgisi.
- İtem Resmi Gözükmektedir.
Şimdide Resimlere Geldik. Arkadaslar Demo Koyucaktım Fakat Suan Elimde Kurulu Bir Server Bilgileri Olmadığı İçin Koyamadım Şimdilik 2 Adet Resim Koyuyorum. Resimde Sadece Genel ozellikler Yer almakta Giriş Yapıldıktan Sonra Tüm Fonksiyonları Sorunsuz Kullanabilirsiniz..
---
SchandaL Panel Yazılımları.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...