- Konular
- 135
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba!
Biz VPS Server kurduk. Kendimiz server makinamiz bulunmaktadir..
Bizim GM Bir hesabimiz bulunmaktadir! Ona Atak Server [GM] Programiyla edit yaptik ve ustune taktik ardindan karakter attik yine ayni hesabimiza girdik bir baktik tum editler kaybolmuş. Zirhcidan aldigimiz Normal +9 siyah celik bile potlar bile hersey kaybolmus karakter atinca acaba bu sorun nedir nasil kurtulucam?
Ve Reboot attigimizdada oyun geri sariyor
Kisaca 2 sorunumuz var
Karakter atinca chardaki tum itemler gidiyor
reboot atinca oyun geri sariyor
Yardim Edene baslikta belirttigimiz gibi [GM]+Edit item verilecektir iyi gunler yardimlarinizi bekliyoruz!
Biz VPS Server kurduk. Kendimiz server makinamiz bulunmaktadir..
Bizim GM Bir hesabimiz bulunmaktadir! Ona Atak Server [GM] Programiyla edit yaptik ve ustune taktik ardindan karakter attik yine ayni hesabimiza girdik bir baktik tum editler kaybolmuş. Zirhcidan aldigimiz Normal +9 siyah celik bile potlar bile hersey kaybolmus karakter atinca acaba bu sorun nedir nasil kurtulucam?
Ve Reboot attigimizdada oyun geri sariyor
Kisaca 2 sorunumuz var
Karakter atinca chardaki tum itemler gidiyor
reboot atinca oyun geri sariyor
Yardim Edene baslikta belirttigimiz gibi [GM]+Edit item verilecektir iyi gunler yardimlarinizi bekliyoruz!
- Konular
- 429
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş
alonemt2@hotmail.com.tr ekle
alonemt2@hotmail.com.tr ekle
- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyunun geeri sarmaması için reboot atmadan önce oyuncuların oyundan çıkmasını isteyeceksin. herkez çıktıktan sonra oyunda /shutdown yazacaksın ardından reboot atacaksın. hiç bir şekilde item kaybolma sorunu ile karşı karşıya kalmayacaksın .
karakter attığınızda itemler gidiyor demişsin. herhalde oyunun ayarlarıyla oynadın.
karakter attığınızda itemler gidiyor demişsin. herhalde oyunun ayarlarıyla oynadın.
- Konular
- 135
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyunun geeri sarmaması için reboot atmadan önce oyuncuların oyundan çıkmasını isteyeceksin. herkez çıktıktan sonra oyunda /shutdown yazacaksın ardından reboot atacaksın. hiç bir şekilde item kaybolma sorunu ile karşı karşıya kalmayacaksın .
Kardes Ben UzmanMt2 Hazir server files indirdim Fakat hazir bir server files ben başka server files indirmek istemiyorm karkater attıgımızda itemler gidiyor onun çözümünü bulana gmlik vericem ayni sorun eskiden bir serverde iken cozmt2 adli serverdeydi adamlar sorunu cozdu bende bu sorunu cozemedim..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)