ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Mt2 VPS Server Yardim Edene Edit+GMLik Yminederim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lomerl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lomerl

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
135
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba!

Biz VPS Server kurduk. Kendimiz server makinamiz bulunmaktadir..

Bizim GM Bir hesabimiz bulunmaktadir! Ona Atak Server [GM] Programiyla edit yaptik ve ustune taktik ardindan karakter attik yine ayni hesabimiza girdik bir baktik tum editler kaybolmuş. Zirhcidan aldigimiz Normal +9 siyah celik bile potlar bile hersey kaybolmus karakter atinca acaba bu sorun nedir nasil kurtulucam?

Ve Reboot attigimizdada oyun geri sariyor

Kisaca 2 sorunumuz var

Karakter atinca chardaki tum itemler gidiyor

reboot atinca oyun geri sariyor

Yardim Edene baslikta belirttigimiz gibi [GM]+Edit item verilecektir iyi gunler yardimlarinizi bekliyoruz!

Oyunun geeri sarmaması için reboot atmadan önce oyuncuların oyundan çıkmasını isteyeceksin. herkez çıktıktan sonra oyunda /shutdown yazacaksın ardından reboot atacaksın. hiç bir şekilde item kaybolma sorunu ile karşı karşıya kalmayacaksın .

karakter attığınızda itemler gidiyor demişsin. herhalde oyunun ayarlarıyla oynadın.

Oyunun geeri sarmaması için reboot atmadan önce oyuncuların oyundan çıkmasını isteyeceksin. herkez çıktıktan sonra oyunda /shutdown yazacaksın ardından reboot atacaksın. hiç bir şekilde item kaybolma sorunu ile karşı karşıya kalmayacaksın .

karakter attığınızda itemler gidiyor demişsin. herhalde oyunun ayarlarıyla oynadın.

Kardes Ben UzmanMt2 Hazir server files indirdim Fakat hazir bir server files ben başka server files indirmek istemiyorm karkater attıgımızda itemler gidiyor onun çözümünü bulana gmlik vericem ayni sorun eskiden bir serverde iken cozmt2 adli serverdeydi adamlar sorunu cozdu bende bu sorunu cozemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri