Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Anarchy Online: The Notum Wars

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hiç beklemediğiniz bir anda dünyanız değişiyor. Dünyadaki birlik bozuluyor. Savaşın hangi tarafında yer alırsanız alın
smilev.gif
Omni-Tek'in sertliğinin etkilerini hissediyorsunuz. Omni-Tek
smilev.gif
Rubi-Ka gezegeninin düzenini sağlayan Tir Accord`ın koyduğu kurallara uymayacağını açıklayınca
smilev.gif
bu beraberinde birçok sorun getirir. ICC
smilev.gif
yani etkin durumda olan ticaret örgütü
smilev.gif
Notum madeninin çıkarılması karşısındaki engelleri kaldırıyorlar ve böylece çeşitli gruplar bu değerli kaynakları kendileri çıkarma imkanına sahip oluyorlar. Omni-Tek'in Notum üzerindeki tekeli de sona eriyor.

The Notum Wars
smilev.gif
Funcom tarafından üretilen online role-playing oyunu Anarchy Online için yapılmış bir ek paket. Her ne kadar genişleme pakedi gözüyle bakılsa da
smilev.gif
Funcom getirilen yenilikleri yetersiz bulduğu için “genişleme pakedi“ yerine “booster pack – hızlandırıcı paket?!“ demeyi uygun görüyor. Notum Wars ile birlikte Anarchy Online`a aralarında yeni nesnelerin
smilev.gif
görevlerin ve yeni araçların da bulunduğu bazı yenilikler eklenmiş. Bu yeniliklerin en önemlisi de Alan Kontrolü. 20$ fiyatla satılan Notum Wars
smilev.gif
bir ek paket olmasına rağmen yanında oyunun oynanabilmesi için gereken Anarchy Online ile birlikte geliyor. Böylece Anarchy Online dünyasına ilk defa adım atan oyuncular da bir zahmetten ve masraftan kurtuluyorlar. Anarchy Online'ın teknik özellikleri bu oyunda her ne kadar geliştirilmiş olsa da hala oyunla yeni tanışanlar için oyun
smilev.gif
korkutucu ve karmaşık bir hal alabiliyor.

Anarchy Online
smilev.gif
o dönem için farklı sayılabilecek bilim-kurgu atmosferi ve yine o zaman için etkileyici sayılabilecek grafikleri nedeniyle merakla beklenmiş fakat oyunun yayınlanmasıyla birlikte yaşanan birçok teknik sorun
smilev.gif
oyuncuları bu oyundan uzaklaştırmıştı. O zamandan bu zamana
smilev.gif
çok daha sağlam bir oyun haline gelmiş
smilev.gif
tabi çok fazla nesne ve oyuncunun bulunduğu ortamlarda yaşanan lag sorununu önemsemezsek.

Oyuna ilk başladığınızda
smilev.gif
3 taraftan birini seçmek zorundasınız. Omni-Tek
smilev.gif
son güne kadar Rubi-Ka gezegenindeki madenleri işletme hakkına sahip olan büyük bir firma. Omni-Tek`in tekel durumunda olmasından ve yaptıklarından rahatsız olan kabileler ayaklanırlar. İşte siz de ya bu taraflardan biri olacaksınız ya da kendinizi tarafsız ilan edeceksiniz. Notum Wars
smilev.gif
bu parçalanmışlık üzerine kurulmuş bir oyun. Fakat kabileler içinde de ayrı ayrı “organization“ olarak adlandırılan gruplar kurulmasına imkan verilmiş
smilev.gif
böylece daha da bölünmüş bir topluluk oluşturulmuş. Böylece
smilev.gif
belli grupların hedeflerine daha kolay ulaşmaları sağlanmış olsa da kendi topraklarına göz dikmiş olan düşmanlarla uğraşmak daha da zor olabiliyor.

Öncelikle oyuncular
smilev.gif
kontrol kulelerini inşa edecekleri bir alan bulmalılar. Her biri çeşitli seviyelerde kullanılabilir hale gelecek
smilev.gif
birçok alan mevcut. Bu kuleleri yapmak için iki yol bulunuyor. Ya bir kule dükkanına gidip kulenizi satın alacaksınız
smilev.gif
ya da kule yapımında gerekli malzemeleri satın alıp
smilev.gif
kendi kulenizi kendiniz yapacaksınız. Kulenizi inşa ettikten sonra da
smilev.gif
kulenin savunma özelliklerini geliştirmeli size sunduğu avantajları belirlemelisiniz. Bu avantaj belirleme konusu önemli
smilev.gif
çünkü dünya üzerinde nerede olurlarsa olsunlar
smilev.gif
grup üyeleriniz bu kulelerin sağlayacağı avantajlardan yararlanabilecekler. Bunların yanında grubunuzu geliştirecek ve rakiplerinizi kulenize saldırdığı sırada güçsüzleştirecek nesnelere sahip olmanız da olası.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri