Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim adım Emre. Daha dün {GM} Olduğum bir serveri tanıtacağım sizlere. Emin olabilirsiniz 0 Laq - 0 Loss garantilidir Şimdi tanıtıma başlayabilirim.
{TL}Morpheus - Oyun Kurucumuzdur ve sitedeki {GM} Olma ilanımı görerek beni ekledi ve ben {GM} Oldum ilk öncelikle ona ve yardımcısı CanBerk'e teşekkürlerimi sunuyorum.
{GM}Asik - Ben kesinlikle oyuncularla iyi geçinecek ve oyuncularla mesafemi eşit tutacağım kimseye + dan hak vermeyeceğim.
{GM}Canberk - Adını ben koydum çünkü daha oyunda adının ne olacağını bilemiyorum serverimiz inşallah bugün yayına girecektir.
--------------------------------------------------------------------------
Sıkça sorulacağını bildiğim soruları aşağıda yanıtlıyorum sormak isterseniz daha konunun en altında iletişim adresimi vereceğim.
1-Serverin adı ne olacak acaba?
Serverin adı LeasyMt2 olacaktır.
2-Serverde 0 Laq - 0 Loss garantisi verebilir misiniz?
Evet verebilirim. Bundan emin olun.
3-İletişim vb. adresleri verebilirmisiniz?
Konunun sonunda vereceğim 3 iletişim adresimiz vardır.
-------------------------------------------------------------------------
Ek olarak sormaz istediğiniz bir şey varsa iletişim adreslerimizden sorabilirsiniz.
İletişim adreslerimiz : bugra.kadinsah@windowslive.com / bay_leopar@hotmail.com / canberkgedikoglu@hotmail.com
Server açıldığında buraya ek olarak bildireceğim bekleyiniz
{TL}Morpheus - Oyun Kurucumuzdur ve sitedeki {GM} Olma ilanımı görerek beni ekledi ve ben {GM} Oldum ilk öncelikle ona ve yardımcısı CanBerk'e teşekkürlerimi sunuyorum.
{GM}Asik - Ben kesinlikle oyuncularla iyi geçinecek ve oyuncularla mesafemi eşit tutacağım kimseye + dan hak vermeyeceğim.
{GM}Canberk - Adını ben koydum çünkü daha oyunda adının ne olacağını bilemiyorum serverimiz inşallah bugün yayına girecektir.
--------------------------------------------------------------------------
Sıkça sorulacağını bildiğim soruları aşağıda yanıtlıyorum sormak isterseniz daha konunun en altında iletişim adresimi vereceğim.
1-Serverin adı ne olacak acaba?
Serverin adı LeasyMt2 olacaktır.
2-Serverde 0 Laq - 0 Loss garantisi verebilir misiniz?
Evet verebilirim. Bundan emin olun.
3-İletişim vb. adresleri verebilirmisiniz?
Konunun sonunda vereceğim 3 iletişim adresimiz vardır.
-------------------------------------------------------------------------
Ek olarak sormaz istediğiniz bir şey varsa iletişim adreslerimizden sorabilirsiniz.
İletişim adreslerimiz : bugra.kadinsah@windowslive.com / bay_leopar@hotmail.com / canberkgedikoglu@hotmail.com
Server açıldığında buraya ek olarak bildireceğim bekleyiniz