- Konular
- 257
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bak , Kulagıma Bişiler Geldi, Arkadasını Sucluyomussun.
Fakat O Sucladıgın Kişiyi Ben de Tanıorum , Forumda , Oyunda Herkes Tanıyor..
İtemleri Çalindigindan Beri , Bir Aradası Kazık Attıgından Beri Oyuna Atmadını Ben Biliorm .
O Yüzden " Yk Sen Çaldin, İki Yüzlü Herif " vb. Laflarla O Arkadasını Suclamıcaksın.
Bi Suclu Arıcaksan , Bunu Ona Kondurabilcegin Kişiyi Suclucaksın , Krdesm dedigin Adamı Degil .
Ben de Bu Tip Olaylarla Çk Karsılastm, Bi iki chara mâl Olmadı Daha Fazlasına mâl oLdu Ama Neyse , Sildim O Kişyi Geçti.Ama O Senin Sucladıgın Kişi Gibi Bi Adamı Bir daha Zor Bulursun Bunu da Ben Sana Diyim![]()
Etrafındakileri Suclama , Başkasını Aramayı Dene , Sanırım Bu Senin İçin Yeterlidir ?
Helal Olsun :ka19:
- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Bak , Kulagıma Bişiler Geldi, Arkadasını Sucluyomussun.
Fakat O Sucladıgın Kişiyi Ben de Tanıorum , Forumda , Oyunda Herkes Tanıyor..
İtemleri Çalindigindan Beri , Bir Aradası Kazık Attıgından Beri Oyuna Atmadını Ben Biliorm .
O Yüzden " Yk Sen Çaldin, İki Yüzlü Herif " vb. Laflarla O Arkadasını Suclamıcaksın.
Bi Suclu Arıcaksan , Bunu Ona Kondurabilcegin Kişiyi Suclucaksın , Krdesm dedigin Adamı Degil .
Ben de Bu Tip Olaylarla Çk Karsılastm, Bi iki chara mâl Olmadı Daha Fazlasına mâl oLdu Ama Neyse , Sildim O Kişyi Geçti.Ama O Senin Sucladıgın Kişi Gibi Bi Adamı Bir daha Zor Bulursun Bunu da Ben Sana Diyim![]()
Etrafındakileri Suclama , Başkasını Aramayı Dene , Sanırım Bu Senin İçin Yeterlidir ?
Konuyla Uzaktan Yakından Alakan veya Bilgin Yoksa Yorum Atmıyacaksın.
Milletin Laf Avukatlığı Sana mı kaldı ?
Boşyere kimseyi sucladığım yok deliller gercekler kimin yaptığını ortaya cıkartıyor Fazlasıyla hemde

Ayrıca Adamın kendi yüzü yok başıma sizleri mi salıyor

İtemlerin hayrını görsün ne diyeyim ben şimdi Calan kişi ben caldım diyecek hali yok.
Madem bu kadar kendine güveniyorsa sorucağım şeyleri tek tek cevaplayabilicek yüzü var mı yok mu görelim ?
Şimdi Beni Dinleyin Kimin Kardeş Kimin Düşman Olduğu Ortaya Cıktı.
Benim Kim Olduğuda Herkez Biliyor Bilişim Suclarına Kadar Uzatmaya Gerek Yok Olayı Calan Arkadaş İtemleri Kullanarak Beni Hatırlasın

Bu Oyunda Adam Gibi Adam Kalan 2-3 Kişi Sayayım Sizlere Onlardan Başka Benim Gözümde Değeri Olan 1 kişi bile yok.
Samet Ve Hakan Yeterli !
Şu ana Kadar Her Konuda Herşeyde Yanımda Olan Sevgilim Zeynep'e Sonsuz Teşekkür Ediyorum.
Şimdi Bana Burda Laf Kalabalıgı Yaparak Konumu Kirletmesseniz Sevinirim.
Sorunu Olan Ö.M Atsın

Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim Konuyla Senin alakan var mı sana ne milletin laf avukatlığından ?
Sana Özgecmişini Soran Oldu mu ? bu konuyla ilgili cevap atma hakkına sahip oluyorsun.
Ve Şunuda Söylemeden Gecmiyeyim,
Senaryonun Hakkını Vermek Gerek Değil mi Sorarım Wielwolff
14 Edit Soymak varken 140 edit soymak daha karlıdır bencede
(Lafın Gelişi)
İsmini Kirletmeye Gerek yok 1 lwl chardan soymak daha kolay gelir insana.
Anlatmaya Hic Gerek yok Elimi Yoramıycam Bir Karaktersiz İçin.
Kendisi Gelip Söylesin Burda Sizlerle Laf Kalabalığı Yapmaya Gerek yok.
Sana Özgecmişini Soran Oldu mu ? bu konuyla ilgili cevap atma hakkına sahip oluyorsun.
14 Edit Soymak varken 140 edit soymak daha karlıdır bencede
(Lafın Gelişi)İsmini Kirletmeye Gerek yok 1 lwl chardan soymak daha kolay gelir insana.
- Konular
- 11,132
- Reaksiyon Skoru
- 1,078
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 475
- MmoLira
- -74
- DevLira
- 0
Olayı az çok yeni öğrendim. Zamana bırakalım, anlaşılır zaten.
- Konular
- 322
- Online süresi
- 3h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Olayı az çok yeni öğrendim. Zamana bırakalım, anlaşılır zaten.
Elbet çıkıcak ortaya o zaman benim yanıma gelme Rıdvan. Keşke bunları demeseydim diceksin. Ama çok geç. Bu dediklerim çıkıcak görürsün.
Kardeşim Konuyla Senin alakan var mı sana ne milletin laf avukatlığından ?
14 Edit Soymak varken 140 edit soymak daha karlıdır bencede(Lafın Gelişi)
İsmini Kirletmeye Gerek yok 1 lwl chardan soymak daha kolay gelir insana.
Kimsenin benim avukatlığımı yaptığı yok. Ki ben yorum attığını bile bilmiyordum. Adamla düzgün konuş. Yaw ben mmo oynamıyorum girmeyi bile istemiyorum ki editlerini çalıp napıyım. Bana güvenen birsürü kişi varken sizi neden soyıyım. Adamın kanıtı şu ; oyunda benim rıdvan olduğumu bi sen biliyordun. Emin olmadığın şeyleri söyleme dışarıdan kim olduğun belli ve çoğu kişide senin rıdvan olduğunu biliyor. Oyun belli , benim soyulmamı kullanıp benim adıma item istemiş ve suç doğal olarak bana kalmış. Hem sen madem çok zekisin bu kadr delil çıkardın vermeden önce msnden neden sormuyosun yada neden 106 level çarda değilimde 1 level çardan istiyorum. Kafan basmıyor mu buna sözde zeki insan ? Ben sadece ikinizede hakkınızı helal etmemenizi söylüyorum. Varsa tabi aldıysam. Laf kalabalığı yapan , olmayan şeyi var eden sizsiniz. Ben ne kimsenin 14 editini aldım ne 1 editini. Herşeyimin en değerli gördüğüm insanlarında üstüne yeminde ettim. Eğer buna karşın hala devam ettiriyosanız , ötmeye devam edin. Elbet herşey gün yüzüne çıkıcak o zaman kendinizden utanıcaksınız. Bu tarafta olmasa bile karşı tarafta bundan emin olabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...