kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

EnjoySilence Soyuldu.(Veda)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnjoyLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elbet çıkıcak ortaya o zaman benim yanıma gelme Rıdvan. Keşke bunları demeseydim diceksin. Ama çok geç. Bu dediklerim çıkıcak görürsün.

Kimsenin benim avukatlığımı yaptığı yok. Ki ben yorum attığını bile bilmiyordum. Adamla düzgün konuş. Yaw ben mmo oynamıyorum girmeyi bile istemiyorum ki editlerini çalıp napıyım. Bana güvenen birsürü kişi varken sizi neden soyıyım. Adamın kanıtı şu ; oyunda benim rıdvan olduğumu bi sen biliyordun. Emin olmadığın şeyleri söyleme dışarıdan kim olduğun belli ve çoğu kişide senin rıdvan olduğunu biliyor. Oyun belli , benim soyulmamı kullanıp benim adıma item istemiş ve suç doğal olarak bana kalmış. Hem sen madem çok zekisin bu kadr delil çıkardın vermeden önce msnden neden sormuyosun yada neden 106 level çarda değilimde 1 level çardan istiyorum. Kafan basmıyor mu buna sözde zeki insan ? Ben sadece ikinizede hakkınızı helal etmemenizi söylüyorum. Varsa tabi aldıysam. Laf kalabalığı yapan , olmayan şeyi var eden sizsiniz. Ben ne kimsenin 14 editini aldım ne 1 editini. Herşeyimin en değerli gördüğüm insanlarında üstüne yeminde ettim. Eğer buna karşın hala devam ettiriyosanız , ötmeye devam edin. Elbet herşey gün yüzüne çıkıcak o zaman kendinizden utanıcaksınız. Bu tarafta olmasa bile karşı tarafta bundan emin olabilirsiniz.

Konuştukca Batıyorsun farkında mısın ?
Hadi bunlarıda bir kenera atalım sameti hakanı bana karşı niye doldurmaya calıştığınıda şimdi anlıyorum :)
Senin yanına gelmek mi ? Güldürme beni emre bu saatten sonra seninle ne selamım olur ne sabahım kendini cok büyütmüşsün gözünde.
Sana tek sözüm itemlerin hayrını gör fazlada muhabbete gerek yok zaten oyunda kimseden dost kardeş olunmuycağının bir kere daha kanıtı oldu bu bana Senide anlıyorum yavrum zavallı asosyal bir cocuktan başka birşey değilsin.
Yanında neden kimsenin olmadıgıda bunun göstergesidir.Ve Her olayda yanında olan bendim unuttun mu bunları ? haklıda olsan haksızda olsan yanındaydım ama hicbirşeye değmezmişsin acıkcası :) (Konunun Üstüne Yorum Atıcak kadar yüzün varsa buyur at )
Hadi İyi Forumlar :)

Konuştukca Batıyorsun farkında mısın ?
Hadi bunlarıda bir kenera atalım sameti hakanı bana karşı niye doldurmaya calıştığınıda şimdi anlıyorum :)
Senin yanına gelmek mi ? Güldürme beni emre bu saatten sonra seninle ne selamım olur ne sabahım kendini cok büyütmüşsün gözünde.
Sana tek sözüm itemlerin hayrını gör fazlada muhabbete gerek yok zaten oyunda kimseden dost kardeş olunmuycağının bir kere daha kanıtı oldu bu bana Senide anlıyorum yavrum zavallı asosyal bir cocuktan başka birşey değilsin.
Yanında neden kimsenin olmadıgıda bunun göstergesidir.Ve Her olayda yanında olan bendim unuttun mu bunları ? haklıda olsan haksızda olsan yanındaydım ama hicbirşeye değmezmişsin acıkcası :) (Konunun Üstüne Yorum Atıcak kadar yüzün varsa buyur at )
Hadi İyi Forumlar :)
1. Ben kimseyi kimseye karşı doldurmadım. Sen sordun ben cevapladım.
2. Hep söyledim şimdide söylüyorum o itemleri ben almadım.
3. Konuştukça batıp batmadığıma veya ne konuşmam gerektiği kimseyi ilgilendirmez.
4. Benim yanımda olanı muhabbet ettiklerimi sen nerden biliyosn ki.Emin ol bu yaptıklarından sonra batan tek kişi sensin.Benim yanımda olan kişileri bi ben bilirim olmayanda umrumda olmaz. Elbet çıkıcak ortaya o zaman sadece yüzüne tükürücem dicemde , onada değmezsin. Ben oyuna girmiyorum sildim oyunu diyorum bana hala çaldın muamelesi yapılıyor. Olm kapasiteniz varsa düşünebiliyosanız bigün 2 niz bi köşeye çekilip düşünün. Tabi o kapasite varsa...

Bundan sonra cevap yazmıcam ve bunu bilerek arkmdan konuşma. Senden korktuğum için değil , gereksiz olduğu için.

1. Ben kimseyi kimseye karşı doldurmadım. Sen sordun ben cevapladım.
2. Hep söyledim şimdide söylüyorum o itemleri ben almadım.
3. Konuştukça batıp batmadığıma veya ne konuşmam gerektiği kimseyi ilgilendirmez.
4. Benim yanımda olanı muhabbet ettiklerimi sen nerden biliyosn ki.Emin ol bu yaptıklarından sonra batan tek kişi sensin.Benim yanımda olan kişileri bi ben bilirim olmayanda umrumda olmaz. Elbet çıkıcak ortaya o zaman sadece yüzüne tükürücem dicemde , onada değmezsin. Ben oyuna girmiyorum sildim oyunu diyorum bana hala çaldın muamelesi yapılıyor. Olm kapasiteniz varsa düşünebiliyosanız bigün 2 niz bi köşeye çekilip düşünün. Tabi o kapasite varsa...

Bundan sonra cevap yazmıcam ve bunu bilerek arkmdan konuşma. Senden korktuğum için değil , gereksiz olduğu için.

Canımı İyice Sıkmaya Başladın itemleri caldın daha neyin mücadelesini veriyorsun pacaların mı tutuştu ?
Yok yüzüme tükürücekmişde ulan sen adam olsaydın elalemi birbirine kırdırmazdın yok onu seviyorum yok bunu seviyorum :)
neyse dedigim gibi sizingibileri 1 kurusa alır 3 kurusa satarım kafanı yorma Senin kapesiten hırsızlığa calısıyorsa benim sucumuz ne :)
Hadi haklısın diyelim ben senin yerinde olucam ve bana iftira atıcaklar kaileye bile almam soymadım diyorsun ya hani niye bu kadar takıyorsun ?
Gercekler ortaya cıkınca bu kadar korkucagını bilmiyordum yoksa bunları hesaplıyamadın mı ?
Neyse uzatmaya gerek yok Benden Sana Tüm Haklarım Haram Olsun.
Gereken yerini bulucaktır zaten ;)
İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri