cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Adventure Multihack 1.5 Videolu Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qmunurq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar. EliteCheaters.com'un HazırladığıYeni Multihack 1.5 Hilemiz Gayet Güzel Ve Kullanışlı. Oyundan Atmaz, HackShield'e Yakalanmaz ! Fazla Uzatmadan Hilemizin Tanıtımına Geçelim.

Videolu Anlatım :

Dowload :

SOZEL ANLATIM ! :

* İlk Olarak Rarın İçindeki Dosyaları > Metin2'ye Atın.
* Ardından [EC] Login Systemi Açın.
* ID : naber213 ŞİFRE : sanane213 Bu Üyeliği Ben Aldım Bunu [EC]Login Systemi Açtıgınızda ID Şifre Istıcektır Onları Yazıp Login'e Basın, 3-4 Saniye Sonra Program OTOMATİK Kapanacaktır.
* [EC] Injector 32 Bit'i Açın.
* Metin2'yi Açın.

* Enable System Hack'ı İşaretleyip, Hileyi Bılmeyenler Değerleri Şu Yapın :

Speed Move : 16575
Speed Attack : 16350
Range Attack : 16256
Combo +2
No Fog İşaretli.
Hit İşaretli.

Yukardaki Ayarları Yaparsanız EN İyi Şekilde Kasarsınız : OYUNDAN ATMADAN, SORUNSUZ !

Bulunan Bazı Virüsler, INJEKTÖR'DEN Kaynaklanmaktadır.Program Kendini Explorer.exe'ye İnjecte Edıyor Analizlerimin Sonucu Buda Antiviruslerın Explorer'e Injecte Oldugunu Gorunce Zararlı Olarak Goruyor"YANİ ZARARSIZDIR..!"

Antiviruslerın Algoritması Injecte Olmaya Yatkındır Yani Bır Program Herhangi Birşeye Injecte Olursa Antivirus Zararlı Algılar..!

Bu Program Temiz Analizlerimin Sonucu :

Port Baglantı Vs Yok.
Zemana Temiz.
İçindeki Parçacıklar Virus Bunun Nedeni Program Kendini Explorer'e
İnjecte Yaptıgı Icın Antivirusler Zararlı Görüyor.

Dosya "ZARARSIZ"Rahatça Kullanınız.

aynen onceden yapıyordum play falan oluordu simdi hata verior user passaparola yanlıs dior offff nerden uyelik açılıor bizde deniyek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri