HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a iyi günler bende Metin2 Vps server var dolduramadım npc ler fena deil 1 haftası gitti 3 ü duruyor Tr de iyi bir Chara Karşılık vereceğim +60 lwl içi boş olmasın fakat bir şartım var msn ini de isterim yani kendi msn inizdeyse char olmaz ! Ayrıca Atlantis te 48 lwl tam soyuk olmayan bi çar var kasılmalık iyi değil 20m içincde var soyuk sayılır
onu da aynı şekilde takas ile satıyorum Zırhlı At var sava yanında 24 lwl 22 lwl ve 15 lwl bos varlar var onları geç
işte oyle takas la satılır 2 de ss attirim size
İlk once char ss leri :
Şimdide Söylediğim pvp nin benim olduğumun kanıtı =
Unutmuşum msn : serhan.31@hotmail.com Ekleyin Ciddiseniz Kandıramassınız 4 yıldır mt2 Oynuyorum 2 yıldır pvp açıp oynuyorum (pvp nin 3 ay parası odendi kaldı 9 hafta] Hirsizliği düşünmeyin bile ciddi olan eklesin !
onu da aynı şekilde takas ile satıyorum Zırhlı At var sava yanında 24 lwl 22 lwl ve 15 lwl bos varlar var onları geç
işte oyle takas la satılır 2 de ss attirim size
İlk once char ss leri :
Şimdide Söylediğim pvp nin benim olduğumun kanıtı =
Unutmuşum msn : serhan.31@hotmail.com Ekleyin Ciddiseniz Kandıramassınız 4 yıldır mt2 Oynuyorum 2 yıldır pvp açıp oynuyorum (pvp nin 3 ay parası odendi kaldı 9 hafta] Hirsizliği düşünmeyin bile ciddi olan eklesin !
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)