Son patch sağlam Oldu Cfde SppedHack Dışında Çalışan Hack Kalmadı...
Bence en iyisi oldu herkes adam gibi oyun oynucak adaletsizlik olmucak şu anda crosfirede speed hack çalışıyor ancak cheat engineyle değil başka bir programla arkadaşlar satıyor aylık para ödüyosunuz anlıcağınız hackı ticarete dökmüşler bulursam paylaşcam turkmmoya saygılarr..
Bence en iyisi oldu herkes adam gibi oyun oynucak adaletsizlik olmucak şu anda crosfirede speed hack çalışıyor ancak cheat engineyle değil başka bir programla arkadaşlar satıyor aylık para ödüyosunuz anlıcağınız hackı ticarete dökmüşler bulursam paylaşcam turkmmoya saygılarr..
Varsa ne duruyosun paylaşsana ..!
spped hack var ama sadece birkaç arkadaşa vericem ki onlarda bunu hiçbiyerde paylaşmıcak arkadaşın biri
Arkadaşlar spped hack var ancak sadece bikaç kişiye vericem paylşaırsak oyunun bir anlamı kalmaz..
-Crossfire/*/Speed/Hack---/ Gir İçeri diye konu açmış benim kullandığım hackı mı diye bakdım değil çalışıyo mu diye bakdm malesef çalışmıyor içinde virüs var sisteme yerleşiyor kayloger cafede denedim çalışmadı bakdm görev yöneticinden kayloger var bnde resledim pcyi deppfrzee vardı kurtuldum ama siz bu kadar şanslı olmazsınız
buraya en fazla yorum atan 1 kişiye sadece verim eğer inanmazsanız uk verym girin gösteriyim..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...