BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Acil Yardım: Pc.epk parçalama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nfl_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 561

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar çok acil bilen birinin yardımına ihtiyacım var, serverıma yeni zırhlar ekledim, imparator zırhı vb. bunların texturelarını (dds dosyaları) herkesin forumlarda anlattığı şekilde pc.epk ve pc2.epk ya gömdüm. Yalnız benim sorunum şu, oyuncularıma 6-7 tane zırh textureı indirtmek için 200mb'a yakın bir boyutta olan pc.epk ve pc2.epk'yı boşu boşuna download ettirmem gerekiyor. Pack boyutu yüzünden oyuncu kaybediyorum. Baktım olacak gibi değil, bahsettigim epk'ları parçaladım. yeni eklediğim ddsleri ve değişmesini istediğim modeller ile onların orjinal ddslerini ayrı bir epk'da topladım. içerisine pc ve pc2 epk'da da hazır bulunan ''analyze_speed.py , findfilesbyext.py, changemsa.py '' dosyalarını da ekledim. Root daki karakter .msm dosyalarının yeni eklediğim zırhlarla ilgili olan satırlarına da ''special path'' gösterdim.

Yalnız bir hata yapmış olacağım ki oyunda zırhı giydiğimde karakter bu duruma geliyor:

Yardım Edebilecek Birisi Var mı Aranızda?

bu senden kaynaklanan bı durum deyıl packın la alakalı bı durum ve sırketınden yardım ıste sana ozel ıtemler ıcın pack hazırlasınlar bu takdın ıtemler zırhların packı nın eksık oldun dan bu sekılde duruyor dur saygılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri