- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar çok acil bilen birinin yardımına ihtiyacım var, serverıma yeni zırhlar ekledim, imparator zırhı vb. bunların texturelarını (dds dosyaları) herkesin forumlarda anlattığı şekilde pc.epk ve pc2.epk ya gömdüm. Yalnız benim sorunum şu, oyuncularıma 6-7 tane zırh textureı indirtmek için 200mb'a yakın bir boyutta olan pc.epk ve pc2.epk'yı boşu boşuna download ettirmem gerekiyor. Pack boyutu yüzünden oyuncu kaybediyorum. Baktım olacak gibi değil, bahsettigim epk'ları parçaladım. yeni eklediğim ddsleri ve değişmesini istediğim modeller ile onların orjinal ddslerini ayrı bir epk'da topladım. içerisine pc ve pc2 epk'da da hazır bulunan ''analyze_speed.py , findfilesbyext.py, changemsa.py '' dosyalarını da ekledim. Root daki karakter .msm dosyalarının yeni eklediğim zırhlarla ilgili olan satırlarına da ''special path'' gösterdim.
Yalnız bir hata yapmış olacağım ki oyunda zırhı giydiğimde karakter bu duruma geliyor:

Yardım Edebilecek Birisi Var mı Aranızda?
Yalnız bir hata yapmış olacağım ki oyunda zırhı giydiğimde karakter bu duruma geliyor:

Yardım Edebilecek Birisi Var mı Aranızda?