bilgisayarım çökmüş kafeden zar zor turkmmoya giriyorum ve 2 tane error mesajı geliyor...
Biri ijjiden biri Eu GunZ dan...
Harıl harıl bilgisayar ararken babam imdadıma ulaştı...
laptopundan 2 oyunuda sitesinden 2 saatte download ettim...
ijjideki sorun yine GameGuard hatası...
Bunda benim yapabileceğim bişey yok :S
Eu GunZ daki sorun (ki buna sorun denirse) sadece sol üstte create butonuna basmadığın için çalışmayan bir tür ...
Lütfen yardım istemeden önce biraz daha çabalayın ... !
Biri ijjiden biri Eu GunZ dan...
Harıl harıl bilgisayar ararken babam imdadıma ulaştı...
laptopundan 2 oyunuda sitesinden 2 saatte download ettim...
ijjideki sorun yine GameGuard hatası...
Bunda benim yapabileceğim bişey yok :S
Eu GunZ daki sorun (ki buna sorun denirse) sadece sol üstte create butonuna basmadığın için çalışmayan bir tür ...
Lütfen yardım istemeden önce biraz daha çabalayın ... !
Kardeş benım sorunum o deil
benım sorunum id şifreyi yazioyrsm sw yi secvıoym ok diyorum karakter acma yerıne gelmwedn bole bir soru alyrm ve başa donuyorumm There is no Character to select.create a character frist.(m2021) diye bır hata aliyrom lutfen ilgilennn
benım sorunum id şifreyi yazioyrsm sw yi secvıoym ok diyorum karakter acma yerıne gelmwedn bole bir soru alyrm ve başa donuyorumm There is no Character to select.create a character frist.(m2021) diye bır hata aliyrom lutfen ilgilennnbasa donuyorum derken id ve sifre yazma yerinemi donuyorsun?
bide sunu dene
o there is no character yazinca ok ye bas sonra sag yukarda create e bas karakter olustur?
bide sunu dene
o there is no character yazinca ok ye bas sonra sag yukarda create e bas karakter olustur?
kardes o hatayı alınca ok yapıyrom id şifre yazma yerıne donuyorum bazen ok diyin ce char acma yerine glioyr charın isim yazioyrm karakteri olustuurym sonrra ok tusuuna tıklyrm bişey olmyr tiklamammıs gıbı beklyr bi cözemedm yhaf 3 qnden beri araştiriyorm yapamdm lütfen cözümünü soyle lütfen .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)