- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorun:
Oyuna giremiyorum. "Hesap ismi veya şifre yanlış" diyor.
Şüpelerim:
Oyunu buradan indirdim. Ancak oyunu açarken bana bir kaç tane Patch seçeneği soruyor. Ve onlardan her hangi bir tanesine tıkladığımda hep aynı şey çıkıyor.
1-)Bunu biliyorum oyuna başlama yeri. Tıklayınca oyuna giriyor, ancak hesap sorun ediyor.
2-)Bunuda öğrendim hesap alma yeriymiş. Ancak buna tıklayınca bana http://cmc.catv.net/CMC/Register.aspx bu siteyi çıkartıyor.
Eğer sorunu mu anlatamadıysam resimlerde çektim bir kaç tane.
Resimler:
(Eğer resimleri göremiyorsanız aşağıda link var.)
Resim açıklamaları:
Resim 1:Bu 2009Ms 'in sitesinden indirdiğim dosya ismi: FreeWorld5.rar
Resim 2:Bahsettiğim patchler.
Resim 3:Burada açılan yerde ilk sıradaki oyuna giriş yeri, 2. sıradaki üyelik ona tıklayınca çıkan siteyi yukarıda belirttim.
Resim 4:Oyuna girdikten sonra...
Resimleri Göremeyenler:
Imageshack - adszup
Imageshack - 82311570
Imageshack - 68453058
Imageshack - 91081518
Yardımlarınızı bekliyorum, sorunumu çözebilene rep vereceğim. Şimdiden belirteyim. Ama rep için değil, insanlık için yardım edin n'olur.
ACİL CEVAP LÜTFEN
Oyuna giremiyorum. "Hesap ismi veya şifre yanlış" diyor.
Şüpelerim:
Oyunu buradan indirdim. Ancak oyunu açarken bana bir kaç tane Patch seçeneği soruyor. Ve onlardan her hangi bir tanesine tıkladığımda hep aynı şey çıkıyor.
1-)Bunu biliyorum oyuna başlama yeri. Tıklayınca oyuna giriyor, ancak hesap sorun ediyor.
2-)Bunuda öğrendim hesap alma yeriymiş. Ancak buna tıklayınca bana http://cmc.catv.net/CMC/Register.aspx bu siteyi çıkartıyor.
Eğer sorunu mu anlatamadıysam resimlerde çektim bir kaç tane.
Resimler:
(Eğer resimleri göremiyorsanız aşağıda link var.)
Resim açıklamaları:
Resim 1:Bu 2009Ms 'in sitesinden indirdiğim dosya ismi: FreeWorld5.rar
Resim 2:Bahsettiğim patchler.
Resim 3:Burada açılan yerde ilk sıradaki oyuna giriş yeri, 2. sıradaki üyelik ona tıklayınca çıkan siteyi yukarıda belirttim.
Resim 4:Oyuna girdikten sonra...
Resimleri Göremeyenler:
Imageshack - adszup
Imageshack - 82311570
Imageshack - 68453058
Imageshack - 91081518
Yardımlarınızı bekliyorum, sorunumu çözebilene rep vereceğim. Şimdiden belirteyim. Ama rep için değil, insanlık için yardım edin n'olur.
ACİL CEVAP LÜTFEN

Son düzenleme: