Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ölüyorum Kardeşim.....Yardım Et..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ata3077
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 314

ata3077

Level 5
TM Üye
Konular
96
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ölüyorum kardeşim ölüyorum sigara dumanları boğazıma yapıştı kurtar beni kardeşim..
Daha Yaşım 12 idi Her akşam dışarıda futbol oynuyorduk bizim büyük abilerimiz ise sigara içiyorlardı her akşam.pazartesi günü okulda bir kavga oldu en iyi arkadaşım ve mustafa arasında ilk defa dostum kardeşim hatalıydı hatasını kabul etmiyordu banada bağırıp çağırmaya başladı o an onu silmiştim ilk defa bu kadar üzülmüştüm hayatımın dönüm noktasıydı adeta..
Yaz Tatili...
Artık Okul Bitmişti Hoca Dırdırı Yoktu ve ben hayla kardeşimle konuşmuyordum hayla kardeşim diyordum çünkü onunla okadar hikayelerimiz vardıki anlatsam bitmez okuldan kaçmalarımız kızlara ya.şamamz neyse hayla bu üzüntü üstümdeydi hayla üzülüyordum bitiyordum adeta ilk defa bu kadar üzüldüm ağladım.. hiç dışarı çıkmıyordum çıksamda bakkala gidiyordum çarşamba günü okulların açılmasına 2 ay kala okan yanıma geldi ve seni ilk defa bu kadar üzgün geliyorum dedi aldırmadım 1 aydan beri kimseyle konuşmuyordum ailemle bile ama kendime çok şaşırıyordum sigara denen lanet şeye başlamamıştım..kanka sana bir kız ayarlıyım kendine gelirsin dedi döndüm ve arkama bakmadan gittim akşam yatağımda düşündüm ve karar verdim yarın onun yanına gittim ve tamam dedim ve 1 hafta sonra yanında bir kızla zilimi çaldı ve kızı tanıştırdı ilk defa bu kadar güzel bir kız görmüştüm resmen vurulmuştum ona.. tanışma fasılları geldi geçti konu konuyu açtı muhabbet derindendi hiç beklemediğim anda o müthiş teklif geldi çıktığın yoksa benimle çıkarmısın dedi ona tutulmuşken mümkünmüydü hayır demek koklamadan bırakırmıydım aşk gülünü artık çıkıyorduk hayatımda ilk defa birisiyle çıkıyordum
--------
Yaş 14 Hayatıma Rest Çektim..
Artık Son Sınıftı Hayla Konuşmuyordum Kardeşimle :( Sevgilim ile de kavgalar başlamışdı 2 haftadan beri görüşmüyorduk arkadaşlar ile pazartesi günü yemek yemeye gittik Çark Caddesinden Geçerken onu bir başkasıyla el ele gördüm bir anda kalbim durdu adeta gözlerim karardı bu benim 2. vuruluşumdu biliyordum artık bir daha hayata geri dönmem mümkün değildi ve eve gittim annem yokdu evde annemin sigara paketi masanın üstündeydi hiç düşünmeden bir dal aldım ne olacakki bitmişim biteceği kadar dedimve içmeye başladım 1. sigara dedim sonra içmem dedim 2 oldu 3 oldu tam 7 tane sigara içmiştim 1 saatte leş gibi lanet kokusu vardı üstümde annem eve geldiğinde sigaramı içtin sen dedi hiçbir şey demeden çıktım o akşam arkadaşımda kalmıştım.sabah eve çıkıp giyindim ve okula diye çıktım cebimde 25 lira vardı iddadan kazandığım 3 paket sigara aldım 2 paketini içtim internete gittim 4 saat oturdum artık biliyordum ben bitmiştim lanet bir serseri olup gitmiştim
kısaca bitmiştim son paketimde 2 dal kalmıştı caddede içiyordum ordan bizim okulun müdür yardımcısı geçiyordu dalgındım önümü göremiyordum acıdan kahrolmuştum beni gördü okula kadar götürdü ben ise hayla geçmişteydim okula nasıl geldiğimi bile anlamamıştım babam geldi canım babam onu küçüklüğümden beri çok seviyordummmmm...okuldan kaydımı aldırdılar aldırmadım akşam eve gittim babamı ilk defa bu kadar sinirli görmüştüm o akşam alkollüydüm çünkü kardeşimi yani en iyi dostumu eski sevgilimle birlikte görmüştüm vurdum biraları 2 bira içtim kafam güzeldi babam bana kızmaya bağırmaya başladı bende pederrrrr yeter dedim gideri koydum beni evlatlıkdan reddetti evden kovdu 3. kez vuruldumm şuan 16 yaşındayım
eski dostlarım ve kardeşimle ablm ile geçiniyordum sağolsunlar vallahi ama çok yük oluyordum biliyordum dün bir kavga oldu ve arkadaş emaneti verdi bana ben ise çakıyı çıkardım ve 1 kişiyi bıçakladm emanet hayla bende bu hikayeyi size anlattım çünkü bugün bu yazıyı yazdıkdan sonra önce eski sevgilime 2 kurşun sıkıcam sonrada kendime kardeşim kurtar benı kardeşim... bu akşam 24.00 da gidiyorum kardeşim gidiyorum sensizlik bana ölüm getirdi.Haberlerde Bi Yerde Beni görürseniz sadece allah rağmet eylesin deyin kardeşim seni özliyeceğim :(

NOT:ALINTIDIR

Teşekkürler :)

Paylaşım İçin Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri