Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pvp server kuruyorum.Tanıtayım nasıl kuracağımı ;
Server sabit ip olacak fakat vpsden farkı olmayacak.Bir Vps serverda hangi zellikler varsa ve nasıl giriyorsanız aynısı olacak 1 tane bile değişiklik olmayacak.Server 1 saat bile kapanmadan 1 ay boyunca 7/24 online olacak.
Serverleri 1 Aylık satıyorum ve Fiyatı 20 TL
Çok ucuz ama pek kimse almadığı için bende bu kadara düşürdüm malum lise 4 öğrencisiyim ve paraya ihtiyacım var.Server alacaksanız vereceğim telefon numarasına 20 TL kontör atacaksınız tabii ki turkcell bende sizlere 2 tane program göndericem o programları kuracaksınız bir tanesi 45 dakika bir taneside 38 dakika sürüyor bu programları kurunca serveriniz hazır olacak.
Sattığım 1 aylık serverin özellikleri ;
700-800 Onlineden sonra serverda hafif lag başlar.
Böyle tavsiye ediyorum 600-650 Online oyuncuyu geçmezseniz hiç lag olmaz.
Serveri size kurarken Npcleri nasıl yapacağınızla ilgili bir yazı göndericem oradan bakarak yapabileceksiniz.Bu işi en üst düzeyde yapıyorum , güvenmeyen varsa çıksın kapatsın sayfayı uğraştırmasın.
Ayrıca server kurarken 1 aylık en ucuz arzubilişimde 55 TL
Ben 1 aylık 20 TL
Fakat firmam olmadığı için malum böyle oluyor.
Server kurdurmak isteyenler ;
0538 424 31 48 Bu numaraya 20 TL Para göndericeksiniz.
Parayı gönderdikten sonra server ismi
sizin gm isminiz
msn adresiniz
Bu 3 şıkkı mesaj olarak atacaksınız , bende serveri kuracağım fakat benim serveri kurmam 20 ile 30 dakika arası sürüyor ben kurarken size vereceğim 2 dosyayı kuracaksınız biri 45 dakika biri 38 dakika sürüyor.
Siz dosyaları indirene kadar ben serverinizi kurmuş olacağım gerekli şeyleri anlatacağım , ve bir yazı göndereceğim npcleri düzeltme ve bunun gibi şeyler.Acemi gm arkadaşlarımın işini fazlasıyla görecek.