- Konular
- 236
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burda size yasaklı sitelere örneğin youtubeye program yüklemeden girmeyi anlatacağım .. Programda çok küçük bir dosya ama ne gerek var ki
Üç tane site var bunun için .. Ama ben kendi tercih ettiğim sitenin resimli anlatımını yapacağım .. İki adımlık kısa bir anlatım ..İşte başlıyoruz ..
1.Adım: Ninja Cloak | Fast, free, anonymous web browsing with NinjaCloak.com adlı siteye giriyoruz ve hemen aşağıya iniyoruz .. Orda ok ile gösterdiğim yere yasaklı sitenin adresini yazıyoruz ve "Go" Butonuna basıyoruz ..
2.Adım:İşte yasaklı siteye girdik bukadar basit
Alıntı değildir alıntı diyen link koysun ..
Üç tane site var bunun için .. Ama ben kendi tercih ettiğim sitenin resimli anlatımını yapacağım .. İki adımlık kısa bir anlatım ..İşte başlıyoruz ..
1.Adım: Ninja Cloak | Fast, free, anonymous web browsing with NinjaCloak.com adlı siteye giriyoruz ve hemen aşağıya iniyoruz .. Orda ok ile gösterdiğim yere yasaklı sitenin adresini yazıyoruz ve "Go" Butonuna basıyoruz ..
2.Adım:İşte yasaklı siteye girdik bukadar basit

Alıntı değildir alıntı diyen link koysun ..
- Konular
- 1,288
- Reaksiyon Skoru
- 301
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
aynisini tefo anlatmamismiydi ?
bunun yerine ktunnel veya vtunnel de kullanilablr..
bunun yerine ktunnel veya vtunnel de kullanilablr..
- Konular
- 236
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Tefocan adminimde açmış evet ama o ninjacloak değildi .. Konusu burda:http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/1124-yasak-sitelere-grimek.html
Bende ktunnel i koyacaktim zaten ama sonradan ninjacloak ı koyayım dedim .. Orda ztn kendi tercih ettigim diye yazmıstim .. ktunnel ve vtunnelde cok reklam oluo surekli sayfalar acili x)
Bende ktunnel i koyacaktim zaten ama sonradan ninjacloak ı koyayım dedim .. Orda ztn kendi tercih ettigim diye yazmıstim .. ktunnel ve vtunnelde cok reklam oluo surekli sayfalar acili x)