HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam Gençlik Süper Bir Hamachi Server Arayanlara sesleniyorum
ŞiMdİ Sizlere Serverimi Tanıştırayım
AğLaR:
BloodyarmorMt2
Şİf:123
user doldukça ağlarda çoğalacak
Zırhcı:KRALİYET-Çelik
Silahci:Sirus Vb:120lwl KılÇlaR GelcEk
Başlarken LwL 93 PaRa 48LWL İtEmLeR aT VeRiR EvSuN OrAlArI 150 Baya BiR UsEr ÇeKeRsEnİz 300fElAn OlCaK P2P aÇAğı KaPALI Ox eVenT Aktif Mc:5.53.171.122 GMlEr Oyunda Olmadı ZaAMan YaBaNi Koppeklerin OrA bOsSlArla Doludur aslında her zmn dOLudUr
xD
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...metin2-hamachi-pvp-serverler.html#post4165739 artık p npc fln işe gerek kalmadı becerdim
:016: BloodyarmorMt2
AğLaR:
BloodyarmorMt2
Başlarken LwL 93 PaRa 48LWL İtEmLeR aT VeRiR EvSuN OrAlArI 150 Baya BiR UsEr ÇeKeRsEnİz 300fElAn OlCaK P2P aÇAğı KaPALI Ox eVenT Aktif Mc:5.53.171.122 GMlEr Oyunda Olmadı ZaAMan YaBaNi Koppeklerin OrA bOsSlArla Doludur aslında her zmn dOLudUr
xDhttp://www.turkmmo.com/metin2-priva...metin2-hamachi-pvp-serverler.html#post4165739 artık p npc fln işe gerek kalmadı becerdim

Son düzenleme:
:ka19::ka19:
Selam Gençlik Süper Bir Hamachi Server Arayanlara sesleniyorum
AğLaR:
BloodyarmorMt2
Başlarken LwL 93 PaRa 48LWL İtEmLeR aT VeRiR EvSuN OrAlArI 150 Baya BiR UsEr ÇeKeRsEnİz 300fElAn OlCaK P2P aÇAğı KaPALI Ox eVenT Aktif Mc:5.53.171.122 GMlEr Oyunda Olmadı ZaAMan YaBaNi Koppeklerin OrA bOsSlArla Doludur aslında her zmn dOLudUrxD
UfAk Bir NoT daHaNpc Fln bEN yApaRkEN sORUN çIKIyOR FiLEZİllaADAN aNLAYAN GM yaPcAm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)