HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dikkat CrossFire'cılar.
Japonya için satılan panda itemleri kampanyası sona erdi. ''CrossFire 4 Japan'' eventi 24 Nisan'da sona erdi. Oyuncuların aldığı panda itemleri sayesinde 5000$ elde edildi ve bu para Kızılhaç Japonya Afet Yardım Fonu'na yardım olarak gonderildi.
Gerisi tesekkürler filan
Orginal duyuru:
Japonya için satılan panda itemleri kampanyası sona erdi. ''CrossFire 4 Japan'' eventi 24 Nisan'da sona erdi. Oyuncuların aldığı panda itemleri sayesinde 5000$ elde edildi ve bu para Kızılhaç Japonya Afet Yardım Fonu'na yardım olarak gonderildi.
Gerisi tesekkürler filan

Orginal duyuru:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ßyMesMes;4153168' Alıntı:Dikkat CrossFire'cılar.
Gerisi tesekkürler filan
Orginal duyuru:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ben bilmiyordum öyle olduğunu
Bilsem mutlaka yardım etmeye çalışırdım... Üzüldüm şimdi
Z8 Games'i gerçekten çok taktir ettim. Diğer oyunlara bakınca neredeyse hiç böyle bir şey yok. ( Mutlaka vardır ama rastlamadım. )

toplaya toplaya 5000 mi toplamıslar