- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oncelikle S.a Arkadaslar İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim.
Şimdi Bende 2 tane Bilgisayar mevcut bir tanesi 3 cb ram ve 2cb ekran karti.(leptop)
Dieri 512 mb 256 mb ekran karti ben şimdi bu pc ye yani 512 mb lige hamachi server kurucam. Ama SAdece Server Pc Sİ Olacak Herşeyi Silicem. Sadece Server İçin Acık Kalacak. Leptoptanda Oynayacam.
SİZCE UYGUNMUDUR. CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM İYİ GUNLER.
Şimdi Bende 2 tane Bilgisayar mevcut bir tanesi 3 cb ram ve 2cb ekran karti.(leptop)
Dieri 512 mb 256 mb ekran karti ben şimdi bu pc ye yani 512 mb lige hamachi server kurucam. Ama SAdece Server Pc Sİ Olacak Herşeyi Silicem. Sadece Server İçin Acık Kalacak. Leptoptanda Oynayacam.
- Konular
- 113
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
512 MB RAM olan pc'de server kurarsan herşeyi silsen bile servera 512 MB ram veremezsin veremezssende haritalarda buglar olur user geldiğinde lag olur. Yani sağlıklı olmaz.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Oncelikle S.a Arkadaslar İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim.
512 mb ram e kurarsan server cok lag ve sorun ola bilir laptop a kurmanın daha iyi olucanı düşünüyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)