Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Sunucu Alcam....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan misSoLiDeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam Arkadaşlar RüzgarTeknoloji'den Sunucu Alcam..!

Bana RüzgarTeknoloji'nin Kurduğu Metin2'den Bilgi Almk İstiyorum Neler Kuruyolar Auto Pack Bedavamı Hile Engelleyicisi Felan Hepsini Yazarsanız Sevinirim..

Bide Ben Sadece Sunucu Aldım.Site Felan İçin Bir Şey Gereklimidir..Başka Bir Şey Almam Lazımmı Sunucunun Yanında YANIT VERİRSENIZ SEVİNİRİM..

Bide Ben Bilteksis'den Sunucu Aldm... Adamlar Dolandırdı Bilisim Polisine Başvuru Yapabilirmiyim Bu Konu İçin..!

Arkadasım ruzgar eknolojısı cok ıyı bnce ordan al.

Bilteksısıde sıkayet edebılırsın parayı kıletleradamlara fazlasıyla hemde ;)

Merhaba. İyi Günler . Ben Rüzgar hostin'g den Sunucu Aldım Ve Cok memnun Kaldım Herkeze Tafsiye ederim. Sunucuyu Kendileri Hazırlayıp İstediginiz İtemleri Npc'lere Yerleştirip Veriyorlar . Denemenizi Söylerim İsterseniz Geln Benim serverime www.sipahim2.tk
Dİyelim Sunucu Aldınız Ve Siteniz Yoq onuda Rüzgar Hostin'g den alabilirsiniz. Site aldınız Diyelim . Ama Panel Kurmayı Bilmiyorsunuz Merak Etmeyin bilgileri yolladıgınızda Panel Ekliyorlar ... Diyelim serveriniz'de birşey yaptınız ve acamadınız . Destek Bölümüne yazdıgınızda en Geç 30 Dk 'içinde sorunu Cözüp Size Serveri weriyorlar .

İşte Rüzgar Hostin'g : http://www.ruzgar.net.tr/aff.php?aff=082

Merhaba. İyi Günler . Ben Rüzgar hostin'g den Sunucu Aldım Ve Cok memnun Kaldım Herkeze Tafsiye ederim. Sunucuyu Kendileri Hazırlayıp İstediginiz İtemleri Npc'lere Yerleştirip Veriyorlar . Denemenizi Söylerim İsterseniz Geln Benim serverime www.sipahim2.tk
Dİyelim Sunucu Aldınız Ve Siteniz Yoq onuda Rüzgar Hostin'g den alabilirsiniz. Site aldınız Diyelim . Ama Panel Kurmayı Bilmiyorsunuz Merak Etmeyin bilgileri yolladıgınızda Panel Ekliyorlar ... Diyelim serveriniz'de birşey yaptınız ve acamadınız . Destek Bölümüne yazdıgınızda en Geç 30 Dk 'içinde sorunu Cözüp Size Serveri weriyorlar .

İşte Rüzgar Hostin'g : http://www.ruzgar.net.tr/aff.php?aff=082

Arkadaş Gerekli Bilgiyi Vermiş :)

Bize Söyleyecek Söz Kalmamış :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri