Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pino Çalışmalara Başladı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 324

Kill For You

Level 31
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
29 Kas 2009
Konular
2,077
Mesajlar
33,404
Online süresi
6h 1m
Reaksiyon Skoru
2,992
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
386
Yaş
32
MmoLira
-1,011
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İstanbul-
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta sonunda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, bir günlük izinin ardından Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Bülent Ünder yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından topla 5'e 2 ve kondisyon çalışmaları yaptıkları bildirildi. 1,5 saatlik idmanın son bölümünde ise dar alanda 4 minyatür kaleli maç yapıldığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Bülent Ünder tarafından Trabzonspor maçının ardından sezon sonuna kadar bir daha oynatılmayacağı ifade edilen ve çalışmalarını tek başına sürdüren Juan Pablo Pino'nun, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı açıklandı. Pino'nun takımla çalışmalara başlaması, bu oyuncunun affedildiği yorumlarına neden oldu.

Bu arada, Kayserispor maçında darbeye bağlı olarak adalesinde zorlanma olan Gökhan Zan ve sol baldırına darbe alan Bogdan Stancu'nun dinlendirildiği, dirseğinde ödem oluşan Aykut Erçetin ile diz ağrısı olan Serkan Kurtuluş tedaviye alındığı ifade edildi. Dizinde şişlik olan Lorik Cana'nın tedavisine devam edildiği, sakatlığı süren futbolcular Yekta Kurtuluş, Cem Sultan ve Harry Kewell'ın fizyoterapist eşliğinde çalıştığı belirtildi.

-NEILL YİNE AVUSTRALYA YOLCUSU-
Galatasaray'da kasık ağrıları artan Lucas Neill'in son kontrollerinin yapılması ve bu konuda nihai olarak ameliyat olup olmayacağının belirlenmesi için Avustralya'ya gitmesi uygun görüldüğü ifade edildi.

Oyuncu daha önce de Avustralya'ya giderek tedavi olmuştu. Diğer yandan, Arda Turan'a bireysel antrenman çalışması uygulandığı kaydedildi.

Galatasaray, yarın sabah basına ve taraftara kapalı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.
 
Sürdürsün Bakalım :)
 
Teşekkürler
 
Teşekkürler..
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst