noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Stagehack acil yardım !!!!!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilko614
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 753

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler ya ben stage hack indirdim fakat sadece 49. bölümde çalışıyor.. Diğer hiçbir bölümde çalıştıramadım .. Rakion Turkey'den bahsediyorum.. Diğer Konularda bahsedilenleri birer birer yaptım fakat sadece 49. bölümde çalışıyor .. Bunun nedenini bilen biri varya söylesin lütfen .. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Önce hileyi açın. Bir internet sayfası açılacak. O internet sayfasını kapatın. Sonra hile, değişik ve küçük bir ekran halinde karşınıza çıkacak. Ona dokunmayın. Rakion Launcher'e girin. ID ve şifrenizi yazın ve BAŞLAT'a tıklayın. Hacking Prevation System adlı virüs kalkanının yüklemesi dolduğunda ekranda küçük bir hata belirecek. Yaklaşık olarak 2 saniye içerisinde bu hata kaybolup hilenin son hali ekranınızda belirecek ve oyun açılmaya başlayacak. Oyun açıldığında Türkiye 1 ve Türkiye 2 sunucularından birini seçin. Ben Türkiye 2'yi seçiyorum. Çünkü, sonuçta bu bir hile. Sizin hile kullandığınızı ne kadar az kişi bilir ve görürse sizin için o kadar iyi olur. Ban yeme ihtimaliniz de o kadar düşük olur. Sunucunuzu seçtikten sonra oynamak istediğiniz karakteri seçin. Sonra yapmak istediğiniz görevi oluşturun. Görevi oluşturduğunuzda BAŞLAT tuşuna basıp görevinizi başlatmayın. Hilede 49 yazan yere oyunda oluşturduğunuz görevin seviyesini yazın ve hiledeki COMENZAR yazısına basın. Göreviniz otomatik olarak başlayacaktır ve siz hile programını kapatmadığınız sürece hile programı ilk başladığınız görevden 66 level görevine kadar bütün görevleri S seviyesinde tamamlayacaktır. Her görev 34 saniyede bitmektedir. Hile çalışır durumda olduğu sürece sizin oyunu ellemenize gerek yok. Fakat oyunda hileyle görev yaparken bilgisayardan başka bir oyun oyniyim ya da internette biraz takıliyim diye bir düşünceniz varsa bu düşüncenizi rahat rahat gerçekleştiremezsiniz. Çünkü, hile programı oyunda durmaksınız görevleri tamamladığı ve sürekli yeni görevleri açıp kapattığı için oyun sürekli uğraştığınız ekranın üstüne geliyor. Bu nedenle biraz can sıkıcı bir hal alıyor. Sizde tavsiyem hileyi 1 level görevini kurup çalıştırın. Program 1'den 66 levele kadar görevlerinizi otomatik olarak tamamlarken sizde gidin bir - bir buçuk saat televizyon izleyin, film izleyin, dışarı çıkıp dolaşın, karnınızı doyurun... Eğer dediklerimi bu şekilde uygularsanız bilgisayar sorun çıkarmadığı sürece bir problem olacağını sanmıyorum.

BELKİ BİLMEYEN ARKADAŞLARIMIZ OLABİLİR. BU YÜZDEN KÜÇÜK BİR BİLGİ VEREYİM. HAFTA SONLARI YAPILAN 2 KAT TECRÜBE PUANI ETKİNLİĞİ SÜRESİNCE TAMAMLADIĞINIZ GÖREVLERDEKİ TECRÜBE PUANLARI DA 2 KAT FAZLA GELECEKTİR. EĞER GÖREVLERİNİZİ TECRÜBE PUANI ETKİNLİĞİ SÜRESİNCE YAPARSANIZ TÜM GÖREVLERİ TAMAMLADIĞINIZDA ÇARINIZ 41 LEVELE ULAŞIR.

Umarım anlattıklarım yararlı olmuştur. Hepinize iyi oyunlar.

:ka19: Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ :ka19:

yav ABİCİM BENDEDE ÖLE OLUYOR VALLA SADECE 49.BÖLÜMDE ÇALIŞIYOR HACK BUNUN NEDENİNİ BİLEN VARSA SÖLEYEBİLRİMİ HYSTRİYA SENİ DEDİĞİN GİBİ YAPTIM YİNE 49. BÖLÜMDE ÇALIŞİR DİĞERLERİNDE ÇALİŞMİR ACABA HACK KAPANDIMI BİDE COMENZAR TUŞUNUN ALTINDA ABRİR 3SLOT EXTRA PLAYER DİYE ONAYLANCAK KUTUCUK VAR ONAYLADIĞIM ZAMAN HATA VERRİYOR HYM.DLL HATA KOD0000000689 DİYE BİŞİ GELİYO NORMALDE OLMUYODU

SEBEP SÖLEYİN LÜTFEN YAV SEVİNCE BOĞULMUTUM SÖNDÜ Bİ YARDIM!!!!!!!!

Önce hileyi açın. Bir internet sayfası açılacak. O internet sayfasını kapatın. Sonra hile, değişik ve küçük bir ekran halinde karşınıza çıkacak. Ona dokunmayın. Rakion Launcher'e girin. ID ve şifrenizi yazın ve BAŞLAT'a tıklayın. Hacking Prevation System adlı virüs kalkanının yüklemesi dolduğunda ekranda küçük bir hata belirecek. Yaklaşık olarak 2 saniye içerisinde bu hata kaybolup hilenin son hali ekranınızda belirecek ve oyun açılmaya başlayacak. Oyun açıldığında Türkiye 1 ve Türkiye 2 sunucularından birini seçin. Ben Türkiye 2'yi seçiyorum. Çünkü, sonuçta bu bir hile. Sizin hile kullandığınızı ne kadar az kişi bilir ve görürse sizin için o kadar iyi olur. Ban yeme ihtimaliniz de o kadar düşük olur. Sunucunuzu seçtikten sonra oynamak istediğiniz karakteri seçin. Sonra yapmak istediğiniz görevi oluşturun. Görevi oluşturduğunuzda BAŞLAT tuşuna basıp görevinizi başlatmayın. Hilede 49 yazan yere oyunda oluşturduğunuz görevin seviyesini yazın ve hiledeki COMENZAR yazısına basın. Göreviniz otomatik olarak başlayacaktır ve siz hile programını kapatmadığınız sürece hile programı ilk başladığınız görevden 66 level görevine kadar bütün görevleri S seviyesinde tamamlayacaktır. Her görev 34 saniyede bitmektedir. Hile çalışır durumda olduğu sürece sizin oyunu ellemenize gerek yok. Fakat oyunda hileyle görev yaparken bilgisayardan başka bir oyun oyniyim ya da internette biraz takıliyim diye bir düşünceniz varsa bu düşüncenizi rahat rahat gerçekleştiremezsiniz. Çünkü, hile programı oyunda durmaksınız görevleri tamamladığı ve sürekli yeni görevleri açıp kapattığı için oyun sürekli uğraştığınız ekranın üstüne geliyor. Bu nedenle biraz can sıkıcı bir hal alıyor. Sizde tavsiyem hileyi 1 level görevini kurup çalıştırın. Program 1'den 66 levele kadar görevlerinizi otomatik olarak tamamlarken sizde gidin bir - bir buçuk saat televizyon izleyin, film izleyin, dışarı çıkıp dolaşın, karnınızı doyurun... Eğer dediklerimi bu şekilde uygularsanız bilgisayar sorun çıkarmadığı sürece bir problem olacağını sanmıyorum.

BELKİ BİLMEYEN ARKADAŞLARIMIZ OLABİLİR. BU YÜZDEN KÜÇÜK BİR BİLGİ VEREYİM. HAFTA SONLARI YAPILAN 2 KAT TECRÜBE PUANI ETKİNLİĞİ SÜRESİNCE TAMAMLADIĞINIZ GÖREVLERDEKİ TECRÜBE PUANLARI DA 2 KAT FAZLA GELECEKTİR. EĞER GÖREVLERİNİZİ TECRÜBE PUANI ETKİNLİĞİ SÜRESİNCE YAPARSANIZ TÜM GÖREVLERİ TAMAMLADIĞINIZDA ÇARINIZ 41 LEVELE ULAŞIR.

Umarım anlattıklarım yararlı olmuştur. Hepinize iyi oyunlar.

:ka19: Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ Hysteria™ :ka19:

Dediklerinin hepsini yaptım. Fakat hala olmuyor . Yinede yaptıklarımı Sıralayım..
1-Hileyi açtıktan sonra açılan siteyi kapattım.
2-Açılan küçük pencereyi hiç ellemedim , id ve şifremi girdim .
3-"Failed alloched memory " hatayı aldım ve 2 sn sonra kapandı .. Hile açıldı..
4-Oyuna girdiğimde Bölüm1 i kurdum ve Boşluğa 1 yazıp Commenzar a bastım ..

Fakat hiçbirşey olmadı , sadece odada bekledim. Yaklaşık 5 dk bekledim belki geç açılır diye ama açılmadı.. Antivirüs Programını bile kapattım yine olmadı .. 49. Bölüm dışında hiçbir bölümde olmuyor yokmu bu sorunu çözecek olan ? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Arkadasım ben hıleyı acıorum kucuk ekran cıkıor sonra rakona gırıp ısım sıfre yazıorum gırıse tıklıorum sonra 10sn bekletıo rakıon.bın calısmayı durdurdu dıor bı yardım edebılırmısın lutfen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri