noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[CROSSFIRE] See Ghost Hack 25.04.2011 ÇALIŞYOO!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sikiminucu21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sikiminucu21

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar ben yeni bir hack buldum ve çalışıyorrrrrrrrrr :D

Şimdi size nasıl acıcagımızı ve kullanıcagımızı anlatıcam
1=Verdigim linki indiriyoruz (20 mesajım yok diye bosluk bırakarak yazıcam birleştirip indirin)
2=Dosyaları masaüstüne veya baska bir yere çıkartın
3=Bufire Universal'ı açın
4=Eger 2 DLL yi de secerseniz bomba imha etmede 1 sn yede imha eder ama eror verir ve odadan atar tavsiyem sadece bugfire.dll sini secmeniz
5=Add dll tıklıyoruz ya 2 dll yi de seciyoruz yada sadece bugfire.dll sini seciyoruz
6=Next'e tıklıyoruz
7=Oyuna girip ghost mode hackımızın tadını cıkarıyoruz

Herkese iyi hackler...... :D:D:D:D
Buda Video link: h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = I v i R 4 e E v f d s

DOWNLOAD: h t t p : / / h o t f i l e . c o m / d l / 1 1 5 7 5 7 6 3 0 / 2 7 a 6 d b 1 / b u g f i r e 2 5 - 0 4 - 2 0 1 1 . r a r . h t m l

Son düzenleme:
Arkadaşım iyi tamam güzel ama bu hack i fatihmehmetöz arkadaşımız paylaşmıştı vede onda hem ghostlari görebiliyorsun hemde bombayi hizli imha ediyorsun birde yüksekten düşünce can gitmiyor .. bu konuyu ben olsam açmazdım kardeşim işte buda o hack ;

http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/1062827-new-|-ghost-gorme-|-bugfire.html

Üstelik resimli kanıtıda var.Yinede teşekkür ederim arkadaşım.

ben bu sitede yeniyim ve o arkadasımızın paylastıgını gormemistim ama her neyse ben kendim upload edip videoyuda kendim cektim herseyi ben yaptm hackı bulur bulmaz paylastım ama olsn yinede +rep i cok gormeyin :)

birde ikimizin hackı aynı degil :)

Arkadaşım iyi tamam güzel ama bu hack i fatihmehmetöz arkadaşımız paylaşmıştı vede onda hem ghostlari görebiliyorsun hemde bombayi hizli imha ediyorsun birde yüksekten düşünce can gitmiyor .. bu konuyu ben olsam açmazdım kardeşim işte buda o hack ;

http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/1062827-new-|-ghost-gorme-|-bugfire.html

Üstelik resimli kanıtıda var.Yinede teşekkür ederim arkadaşım.
Hayır bunu ilk ben 18.04.2011 de yayınladım ve bu hile 25.04.2011 de de çıkmadı çıkış tarihi 18.04.2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri