- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sevgili arkardaşlarım gormuş oldunuz surece bu şahıs , kufurbaz haydo abimizi bile gecmiş bulunarak bir ilk kazandı.
Syn Gm lerden tek bir istegim var su damı banlayın ya bu ne dir iki kelimeden birsi kufur... Resimlerdede gorceksınız santen
ayrıca : bizde insanız 1 yaptı ss aldım yolamayayım deddim 2 oldu boşaver bizde arada ediyoruz dedim 3 oldu yeter artık dedımya bizde ediyoruz ve şu zman bir cok arkadasımızın azında kufur var ama bu aştı kendını ya lutfen banlayın bizde sızde rahat edelim...
1)
2)
3)
4)
5)
Yok bole bişey yaaa :S :S :S :S :S
Syn Gm lerden tek bir istegim var su damı banlayın ya bu ne dir iki kelimeden birsi kufur... Resimlerdede gorceksınız santen
ayrıca : bizde insanız 1 yaptı ss aldım yolamayayım deddim 2 oldu boşaver bizde arada ediyoruz dedim 3 oldu yeter artık dedımya bizde ediyoruz ve şu zman bir cok arkadasımızın azında kufur var ama bu aştı kendını ya lutfen banlayın bizde sızde rahat edelim...
1)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2)
3)
4)
5)
Yok bole bişey yaaa :S :S :S :S :S
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...