HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ÖNCELİKLE TURKMMO HALKINA SELAMLAR!!
VERECEĞİM BU SERVER PKEDİNİN İÇERİSİNDE YOK YOK..
SKİLL SIFILAMADAN, EDİT YAPMA PROGRAMINA, NAVİCAT + BASMA KALDIRMADAN TÜM NPCDEKİ İTEMLERİ DEĞİŞTRME, P-G NPCSİ ,5.UFSUN NPCSİ ,KAYIT PANELİ,BAŞLANGIC GÖREVİNDEN LVL,PARA VERME, HERYERE IŞINLAYAN NPC, BAZI GM KODLARI, 120 SİLAHLI TÜRKÇE İTEM_PROTO, GARDİYANI TÜRKÇE YAPMA,KAHRAMAN-ZALİM NPC,MCSİZ GİRİŞ YAPMA,MİLLİ PİYANGO...
BEN SADECE BUNLARI HATIRLIYORUM AMA DAHA BİRÇOK ŞEY VARDIR..
BUYRUN LİNK:
Not: Filezilladaki questi silip Benim Verdiğim Rar'ın İçindeki quest Dosyasını Filezillaya Atınız..Ondan Sonra Gardiyanı Falan Türkçe Yapabilirsiniz Aksi Taktirde Olmaz..
NyoMt2 ServerFilesini İndirmenize Gerek Yok herşey Bunda ve Kısa Dürede İniyor
:ka19: KONU ALINTI DEĞİLDİR LÜTFEN EMEĞE SAYGI +REP :ka19:
KONU GÜNCEL KALSIN YORUM YAZIN
VERECEĞİM BU SERVER PKEDİNİN İÇERİSİNDE YOK YOK..
SKİLL SIFILAMADAN, EDİT YAPMA PROGRAMINA, NAVİCAT + BASMA KALDIRMADAN TÜM NPCDEKİ İTEMLERİ DEĞİŞTRME, P-G NPCSİ ,5.UFSUN NPCSİ ,KAYIT PANELİ,BAŞLANGIC GÖREVİNDEN LVL,PARA VERME, HERYERE IŞINLAYAN NPC, BAZI GM KODLARI, 120 SİLAHLI TÜRKÇE İTEM_PROTO, GARDİYANI TÜRKÇE YAPMA,KAHRAMAN-ZALİM NPC,MCSİZ GİRİŞ YAPMA,MİLLİ PİYANGO...
BEN SADECE BUNLARI HATIRLIYORUM AMA DAHA BİRÇOK ŞEY VARDIR..
BUYRUN LİNK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: RAR ŞİFRESİ YOKTUR!!Not: Filezilladaki questi silip Benim Verdiğim Rar'ın İçindeki quest Dosyasını Filezillaya Atınız..Ondan Sonra Gardiyanı Falan Türkçe Yapabilirsiniz Aksi Taktirde Olmaz..
NyoMt2 ServerFilesini İndirmenize Gerek Yok herşey Bunda ve Kısa Dürede İniyor
:ka19: KONU ALINTI DEĞİLDİR LÜTFEN EMEĞE SAYGI +REP :ka19:
KONU GÜNCEL KALSIN YORUM YAZIN
Son düzenleme: