cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

4STory Acill

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToDeMeDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu oyunu oynadım şimdi 42 lwlim itemlerim +15 ama bir süre sonra oyundan sıkılıo insan hep aynı şeyler kasıyorsun lwl atlıyon iteminin güclendirinon canınmı sıkıldı ws at bu bana biraz anlamsızca gelio hemde bir gelecek garantisi yok bazıları + basmak icin ay taşı alıolar yada binek hayvan alıolar Legol Hack2.0 indir 10 altın yap +15 itemler al hayvana ne gerek var saten süreli onun için fazla gereksimi yok size tavsiye ediyim bu oyun fazla tutulmaz cok zor kasılıyor görevler cok sıkıcı ve hangi karakter olacağım bilmiom.bir rahip oluyom bir düzenbaz,savaşçı okcu büyücü çağırıcı hepsinin özelligide hoşuna gidio cnn sıkılıo yeni car acılıo 1-2 gün gectikten sonrada nie ben dier carı kastım eğer kasmasaydım simdi 30 lwldim İçinizden OOOOOFFF dionuzdur.Bunlar gerçek bnm arkadaşlarımda böyle düşünüyor

legol hack2.0 indir çalışıo çarım yok bu arada bugün ban yedi gm ye ticket yolladım birdaha kullanmıcam söz die oyun ihlalinden dolayıda artık açmıo ne güzel +12 zırh basmıoştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri