Evet degistirdim (50 asker üzerinden) Kesinlik savunma ve saldırı güçlerine göre.İyiden kötüye.Hiçbirsey dahil degildir.Sadece askerler.
Galya saldırıcak.
Heduan toytona saldırdı.50 asker ile 50 toyton öldü 50 heduandan 30 tane kaldı. 1-0
Toytatın Simsekleri Mızrakçılara saldırdı.Mızrakçıların hepsi öldü.Toytatın simsekleri nin sadece 27 askeri öldü. 2-0
Kılıçlı Paladine saldırdı.Kılıçlıların hepsi öldü.Paladinlerin 27 tanesi öldü. 2-1
Druyid Balta Sallayana saldırdı.Balta Sallayanlarının hepsi öldü.Sadece 27 Druyid öldü. 3-1
Phalanx Tokmaga saldırdı.Plananxlerin hepsi öldü.Tokmakların sadece 32si öldü. 3-2
Cermen Galyaya saldırıcak tuzaklar dahil!!!
Baslangıçta 150 tuzak verdim
Toyton Heduana saldırdı.Toytonların hepsi tuzaga düstü 100 Tuzak kaldı. 1-0
Balta Sallayan Druyide saldırdı.Hepsi Tuzaklara yakalandı.50 Tuzak kaldı. 2-0
Tokmak Sallayan Phalanx e saldırdı.Hepsi Tuzaklara yakalandı.0 Tuzak kaldı 3-0
Paladin Kılıçlıya saldırdı.11 Paladin öldü.Kılıçlıların hepsi öldü.Tuzak kalmamıstı. 3-1
Mızrakçı Toytatın Simsegine saldırdı.Toytatın Simsekleri 12 tanesi öldü.Mızrakçıların hepsi öldü. 4-1
Galya saldırıcak.
Heduan toytona saldırdı.50 asker ile 50 toyton öldü 50 heduandan 30 tane kaldı. 1-0
Toytatın Simsekleri Mızrakçılara saldırdı.Mızrakçıların hepsi öldü.Toytatın simsekleri nin sadece 27 askeri öldü. 2-0
Kılıçlı Paladine saldırdı.Kılıçlıların hepsi öldü.Paladinlerin 27 tanesi öldü. 2-1
Druyid Balta Sallayana saldırdı.Balta Sallayanlarının hepsi öldü.Sadece 27 Druyid öldü. 3-1
Phalanx Tokmaga saldırdı.Plananxlerin hepsi öldü.Tokmakların sadece 32si öldü. 3-2
Cermen Galyaya saldırıcak tuzaklar dahil!!!
Baslangıçta 150 tuzak verdim
Toyton Heduana saldırdı.Toytonların hepsi tuzaga düstü 100 Tuzak kaldı. 1-0
Balta Sallayan Druyide saldırdı.Hepsi Tuzaklara yakalandı.50 Tuzak kaldı. 2-0
Tokmak Sallayan Phalanx e saldırdı.Hepsi Tuzaklara yakalandı.0 Tuzak kaldı 3-0
Paladin Kılıçlıya saldırdı.11 Paladin öldü.Kılıçlıların hepsi öldü.Tuzak kalmamıstı. 3-1
Mızrakçı Toytatın Simsegine saldırdı.Toytatın Simsekleri 12 tanesi öldü.Mızrakçıların hepsi öldü. 4-1