Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar okadar private serveri kurulduki hepsi yalan oldu.ya fazla para kaldırdılar.yada bu yükü kaldıramayacak kadar aciz insanlar hevesliklerini alana kadar oynattılar.türkçeleştirilmiş MT2 lerin hepsini yaktılar.buda biz gibilere haksızlık olmuş oldu.kimisi server taşınıp tekrar başlicaz desede mahkeme kapılarını araladı. kimileride fazla deyersizce milleti zamanından etti.BİZİM OYNAYANLAR OLARAK.YAPMAMIZ GEREKENLERSE:bunlara bir demek olmalı artık.herşeye rağbet etmeyip.onlara karşı dur demeli.hep beraber beyendimiz.ve birlikte beraber olup tek biryerde sahiplenerek bütün olmaktı. ama bizdede paylaşımsızlık çok sanırım. oysa türk milleti svecen yardımlaşan bir ırk olarak ün salsada yeni nesiller bunun tersiyle cvp veriyolar.
teşekkür ederim. rep önemli deyil.önemli olan faydalı olabilmektir.:ka19::ka19::ka19:
kardes aynen katılıyorum mt2 tr sadece çıkar peşinde koşup haksız yere insanları banlatıp 3 yıl kasıpta zor bele 80 lwl olunan bi oyun ben 80 lwl çarı sattım bıraktım o oyunu tamamen para üzerine kurulmuş insanlar zefk alsın die deil para harcasınlar die uraşıyolar orda 80 lwl çarım 400 den fazla hava bk okudum sadece m7 yapa bildim sana uyarsa sen oyna
bu sw de öle bir derdiniz yok kapanma gibi sıkıntınızda yok.keyifle onanacak bir yer.herkesi bekleriz.ben sahsen 72 lwl im gaterde istenilen tüm seyler slotlardan düşüyo giripde baksanız bile yeterli olacaktır.
Www.MoonLightMt2.Com 6 Mart 2010 Cumartesinden Beri Açık Bir Türk Serverıdır. Geçtiğimiz 30 Haziran Günü Server Sıfırlandı ve Canlılk Arttı 2 Aylık Kirası Daha Nakit Ödendi Bir Şehir Efsanesi Gelin Derim