Complex Glitch

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RawenClaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

RawenClaw

Level 6
Konular
35
Reaksiyon Skoru
54
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
-3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu Glitch'i dün yaptım Nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok çünkü yalnışlıkla oldu Resim koyucam şimdi. İlk önce nasıl yapıldığını anlatayım ( Bildiğim kadar. ) Arkadaşlar şimdi B siteın üstünde bir köprü var bildiğiniz gibi ve o köprüye çıkmak için bir merdicen var. O Merdivenin üstünde Ghost'ların gelmesini bekliyordum. Alttada bir adam vardı. Sonra ateş etmeye başladı aşağıdaki adam bende Ghost gördü sandım aşağı indim merdivenden. Yanlış hatırlamıyorsam tam o sırada adam altıma geldi ve aşağı düştüm. Havuz gibi bir yere düştüm haritanın altında.

bal qeliyorum demez .d bendede yok oluyo ghosttum adamlara saldırdım 3 kişi vardır heyecanlandım hanxkezyumdu tam olcektum duvardan diger tarafa gectim kurtuldum

bal qeliyorum demez .d bendede yok oluyo ghosttum adamlara saldırdım 3 kişi vardır heyecanlandım hanxkezyumdu tam olcektum duvardan diger tarafa gectim kurtuldum

Banada bu şanş oyun sonunda denk geldi Başlarda olsaydı öldürürdüm çoğunu Bir kaç kerede öyle şans eseri glitchler oldu ama çoğunda ya öldüm yada oyun kurallarına aykırı hareket yapmıyım diye son anda geri geldim Biri save alır banlanırım filan o yüzden

Güzel

Güzel Bulmuşun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)