- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bu Glitch'i dün yaptım
Nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok çünkü yalnışlıkla oldu
Resim koyucam şimdi. İlk önce nasıl yapıldığını anlatayım ( Bildiğim kadar. ) Arkadaşlar şimdi B siteın üstünde bir köprü var bildiğiniz gibi ve o köprüye çıkmak için bir merdicen var. O Merdivenin üstünde Ghost'ların gelmesini bekliyordum. Alttada bir adam vardı. Sonra ateş etmeye başladı aşağıdaki adam bende Ghost gördü sandım aşağı indim merdivenden. Yanlış hatırlamıyorsam tam o sırada adam altıma geldi ve aşağı düştüm. Havuz gibi bir yere düştüm haritanın altında.
Nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok çünkü yalnışlıkla oldu
Resim koyucam şimdi. İlk önce nasıl yapıldığını anlatayım ( Bildiğim kadar. ) Arkadaşlar şimdi B siteın üstünde bir köprü var bildiğiniz gibi ve o köprüye çıkmak için bir merdicen var. O Merdivenin üstünde Ghost'ların gelmesini bekliyordum. Alttada bir adam vardı. Sonra ateş etmeye başladı aşağıdaki adam bende Ghost gördü sandım aşağı indim merdivenden. Yanlış hatırlamıyorsam tam o sırada adam altıma geldi ve aşağı düştüm. Havuz gibi bir yere düştüm haritanın altında.
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bal qeliyorum demez .d bendede yok oluyo ghosttum adamlara saldırdım 3 kişi vardır heyecanlandım hanxkezyumdu tam olcektum duvardan diger tarafa gectim kurtuldum 

- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
bal qeliyorum demez .d bendede yok oluyo ghosttum adamlara saldırdım 3 kişi vardır heyecanlandım hanxkezyumdu tam olcektum duvardan diger tarafa gectim kurtuldum![]()
Banada bu şanş oyun sonunda denk geldi
Başlarda olsaydı öldürürdüm çoğunu
Bir kaç kerede öyle şans eseri glitchler oldu ama çoğunda ya öldüm yada oyun kurallarına aykırı hareket yapmıyım diye son anda geri geldim
Biri save alır banlanırım filan o yüzden 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)