Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

73 lw çar weriyom edit verene nefertitide itemli çar

erencikk

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
51
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
82
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 13 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

MİLLET METİN2 TÜRKDE 73 LW BEDENSEL SAVAŞÇI WERİYOM NEFERTİTİDE ÇAR METİN2 TÜRKE GİREMİYOM ANCA PVP YE BU SEBEPDEN DOLAYI FULL EDİT WERENE Bİ PVP SERVERDE ÇARI WERCEM ÇARIN SAÇI YAPILI 1G Sİ VAR 3 TANE EM10 1 TANEDE EM 5 VAR MSN ADRESİM : erenakturkk@hotmail.com EDİT WEYA VPS WERENE WERİYOZ ÇARI 1 DE +15 OLURSA SEVİNİRİM :)

kişi hakkında suçlamalar , editleri alıp aktardıgı söz konusu olup yasal işlem başlatılmıştır ip adresini tespit ettik , istanbullu kendisi.

bak kardeşim seni ben polise vercem lan asıl beyler adam çarı alamıyo die bana iftira atıyo adam ol lan sen o çarı rüyanda görürsün çarı alamıyo
di e polise vercekmiş heeee poliste bu çocuğun itemini nie çaldınız die beni hapise atcak :D

bakın kardşeim öle bişe yok vallla hi billahi bunlar benim çarı mı almak istedi vermedim o yüzden yapıyolar wermicemde bölelerine çar

Abisi , ben seni tanımıyorum bile , adın çıkmış 9'a inmez 8'E yaşın 16 gelmiş edit dileniyorsun:) sendeki olmayan özellikler bende önce yazmayı ögren. cigrim tmmi;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri