- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar şöyle kendime göre online sayısı yüksek bi clan arıyorum. Fakat bazı şeylere dikkat cekmek istiyorum
En başta bir örnek vereyim: 15 gün önce bi clandaydım clandaki bi üye Eagles 35 Kill Görevini bitirememiş benden yardım istedi Rütbesi :SECOND LIEUTENANT ( Sarı Çubuk ) dedim koskoca gün boyu 35 kill alamadın mı ?
Bana dedi işte güvenmiyormusun bana filan. Dedim görevim var onu yapıyorum. Bu tamam falan dedi 20 saniye sonra başladı saydırmaya. Clan başkanı oralı bile
olmayınca çıktım tabiki.şansımı böyle deniyim dedim. Resimleri yarın ekliycem
sansür gerektiriyor. forumdan biri ise utanc duysun
Clanda olmasını istemedigim şeyler ;
'' Farm yapak mı kardes'' lafı
İstemedigim birşey için zorlanmak ve sonucunda küfür yemek istemiyorum
Çoluk çocukla oynamak istemiyorum.
Clan içinde özellikle üyeler arası küfürleşme istemiyorum huzursuzluk vs olaylar gibi ... Ve kurallara % 100 uyacak bir clan
Clan arasında illaki bi a.q. geçer o kadardan bişey olmaz Clan Üyelerine olmadıkça.
He olduysa bile o adam her ne kadar yakın arkadasın olursa olsun atmak zorundasın
Carım fazla sağlam degil ama ortam yaptıgımda her türlü akarım
-Yukarıda Bahsettiğim Olayın Resimleri -
En başta bir örnek vereyim: 15 gün önce bi clandaydım clandaki bi üye Eagles 35 Kill Görevini bitirememiş benden yardım istedi Rütbesi :SECOND LIEUTENANT ( Sarı Çubuk ) dedim koskoca gün boyu 35 kill alamadın mı ?
Bana dedi işte güvenmiyormusun bana filan. Dedim görevim var onu yapıyorum. Bu tamam falan dedi 20 saniye sonra başladı saydırmaya. Clan başkanı oralı bile
olmayınca çıktım tabiki.şansımı böyle deniyim dedim. Resimleri yarın ekliycem
sansür gerektiriyor. forumdan biri ise utanc duysun
Clanda olmasını istemedigim şeyler ;
'' Farm yapak mı kardes'' lafı
İstemedigim birşey için zorlanmak ve sonucunda küfür yemek istemiyorum
Çoluk çocukla oynamak istemiyorum.
Clan içinde özellikle üyeler arası küfürleşme istemiyorum huzursuzluk vs olaylar gibi ... Ve kurallara % 100 uyacak bir clan
Clan arasında illaki bi a.q. geçer o kadardan bişey olmaz Clan Üyelerine olmadıkça.
He olduysa bile o adam her ne kadar yakın arkadasın olursa olsun atmak zorundasın
Carım fazla sağlam degil ama ortam yaptıgımda her türlü akarım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-Yukarıda Bahsettiğim Olayın Resimleri -
Son düzenleme:
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/crossfire-clan-tanitimlari/1010837-turkmmo-resmi-clani-herkes-davetli.html
Gel bizim clana. Huzursuzluk, küfür vs o tür şeyler olmaz. Tek sorun online adam.
Gel bizim clana. Huzursuzluk, küfür vs o tür şeyler olmaz. Tek sorun online adam.
- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Hala arıyorum güncel
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
][TR][KinG][ CLanına gelebilirsin kufur vs. edenler clandan atilicaktir.clan yeni :acilmistir.Lt alinacaktir.ACill!!!!!
istersen gelebilirsin.
istersen gelebilirsin.
Son düzenleme: