Multi Hack Edition by Promate Hacker...
Arkadaşlar sizlere kendi hazırladığım ve kullandığım bir hileyi paylaşıyım dedim.
İçindeki düzenleme tamamen bana aittir...
Özellikleri;
*En önemlisi HackShell ve Torrent e yakalanmaz.
*Setup yükleme işlemi direk olarak metin2 klasörüne olur.
*Aşırı derecede dosyalarda oynama yoktur torrent ve hacksell e yakalanmaz
*Kullanırken belli olmaz.
4. maddeyi hemen açıklıyayım...
Arkadaşlar bilirsinizki hile olunca ya hızlı vuruyor belli ediyor kendini yada hiç vurmadan kasıyor veya hızlı koştuğundan kayboluyor...
Bunlar bu hilede yok sanki 1-2 vuruşta kesiyormuşsunuz gibi görüyor karşıdaki video ya alsa dahi
Hiç bir şey olmaz... Gelelim koşmaya yavaş yavaş uzaklaşıyor normal hızdaymışsınız gibi ve
Charınızın yanındaki adamın yazdıklarını görebiliyorsunuz...
*Kurulumu zahmetli değildir kurduktan sonra ideal ayarların resimli görüntüsü açılır.
Bunu hem pvp lerde hemde normal metin2 kullanabilirsiniz... İşinize yaradıysa +rep
Edition By PromateHacker Metin2 Gmlerine Hile Savaşında Oyuncularla El eleyiz
Soru[n]ları olan arkadaşlarım ö.m atsınlar cevaplarım. İyi oyunlar şeytanınız bol olsun...
Buyrun Link:
Göremeyenler:http : / / uploaded. to /file /selnnk2o
Arkadaşlar sizlere kendi hazırladığım ve kullandığım bir hileyi paylaşıyım dedim.
İçindeki düzenleme tamamen bana aittir...
Özellikleri;
*En önemlisi HackShell ve Torrent e yakalanmaz.
*Setup yükleme işlemi direk olarak metin2 klasörüne olur.
*Aşırı derecede dosyalarda oynama yoktur torrent ve hacksell e yakalanmaz
*Kullanırken belli olmaz.
4. maddeyi hemen açıklıyayım...
Arkadaşlar bilirsinizki hile olunca ya hızlı vuruyor belli ediyor kendini yada hiç vurmadan kasıyor veya hızlı koştuğundan kayboluyor...
Bunlar bu hilede yok sanki 1-2 vuruşta kesiyormuşsunuz gibi görüyor karşıdaki video ya alsa dahi
Hiç bir şey olmaz... Gelelim koşmaya yavaş yavaş uzaklaşıyor normal hızdaymışsınız gibi ve
Charınızın yanındaki adamın yazdıklarını görebiliyorsunuz...
*Kurulumu zahmetli değildir kurduktan sonra ideal ayarların resimli görüntüsü açılır.
Bunu hem pvp lerde hemde normal metin2 kullanabilirsiniz... İşinize yaradıysa +rep

Edition By PromateHacker Metin2 Gmlerine Hile Savaşında Oyuncularla El eleyiz

Soru[n]ları olan arkadaşlarım ö.m atsınlar cevaplarım. İyi oyunlar şeytanınız bol olsun...
Buyrun Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Göremeyenler:http : / / uploaded. to /file /selnnk2o
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)