Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Yeni Dolandırıcılık Şekline Dikkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byburak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben 72 Level Karabüyü Surayım Bir Adamla Ws Atarken Adamın Teki 74 Level Savascıyla Yanıma Geldi Yaw Okadardır Sura Kasıyorsun Hiç Sıkılmadınmı Bende Çar Var Dedi Soyuldum Bırakcam Dedi Oke Dedim Daha Sonra Bu Adam Bana İd Sifreyi Verdi Çara Girdim Tabi Hemen Depo Gittim Bi Baktım Dolunay Falan Var Almaya Kalmadan Attırdı Deiştirmeyi Unutmuş Belliki Değiştirdi Pardon Kardeşm Arkadaş Sildim Falan Tamam Dedim Daha Sonra Gir Msnyi Değiştir Dedi Adam Akıllı Ya Güya Carını 1 Gün Oncemi Ne Msnsini Değiştirmiş 7 Gün Sonra Diyo Bana Diyoki Yaw Nese 7 Gün Oynamazsın Falan Agırdan Alıo Kendini Cara İtem Atmamı Beklio Akıllı Daha Sonra Israr Ettim Depo Sifresini Ver Diye Yaw Unuttum Hem Napcan İçinde Birşey Yok Falan Evet Birşey Yok 17 Ortlu Dolu ve Bir Kaç Kotu İtem Vardı Dedim :) Sonra Bari Baskalarına Yapamasın Gerçi Banada Yapamadı Diye Çarı Aldım 30 Dakka Oyna Kardeşime Vercem Falan Dedi 30 Dk Boyunca Carı Zalim Yaptım Bunlar Cok Kurnaz Fakat Bizde Cok Kurnaz ve Çevik Olcazki Bunlara Kanmayalım Zalim Yaptıkdan Sonra Birdaha İletişim Kurdum O Kisiyle Fakat Cevap Vercek Yuzu YOk İdi Ben İtemleri Kurtardım Siz Kurtarmaya Bilirsiniz Ozellikle Dusuk Leveller İnanablir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri