noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gececiler Topiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8K
  • Görüntüleme Görüntüleme 305K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gecelerin yargıcı olarak sizi seçtim @Asylum @kral039 canlandıralım bakalım şu postu biraz hadi :D

Eğer ki gece gündüz online olma sürelerimiz hesaplanabiliyorsa benimkinin büyük çoğunluğu %100 gece 4 ten sonra çıkacaktır 🤣🤣
Hesaplanmaz olurmu güneş görmeyenler bölümü var ben oraya ekliyorum tek tek :D

Bi ara 7 yılın ardından Metin2'ye başlamıştım. 2 gün sürekli oynadım. Sonra zevk almamaya başladım ve bıraktım. Bırakmadan önce eski Metin2 oynayan arkadaşlarımı çağırdım fakat hiçbiri gelemedi. Kimisi evlenmiş, çoluk çocuk sahibi olmuş, kimisi öğretmen, kimisi memur, kimisi kendi işini kurmuş onunla ilgileniyor, kimisi üniversite okuyor. kimisinin sıkıntısı derdi var..

Eski günleri özledim be abi. Derdimin tasamın olmadığı, okulu iplemediğim zamanlarım aklıma geldi. Sagopa Kajmer, Ceza açarak Metin2 oynadığım zamanım aklıma geldi. 7 yıl sonra tekrar başladığımda tekrar açtım Sagopa Kajmer'i Ceza'yı. Fakat sözleri ağır geldi. Oyundan zevk alamadım.

Eskiler eskiden güzeldi. Eskiyi deşmemek gerek. Deşersem o eski güzel günleri unuturum diye korkuyorum.

Eskiden saatlerce Metin2'ye birlikte takıldığımız bana Metin2 oyununu sevdiren @PracTicLe @furkan190598 @xL28 ve forum da kayıdı bulunmayan dostlarım, sizlere buradan selam olsun.

Geyik bölümünde açıldığı için ben de geyik muhabbeti yaptım biraz. Okurken sizi yorduysam affola..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri