NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gececiler Topiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8K
  • Görüntüleme Görüntüleme 305K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hiç duymadım güzelmi bari? :p

Sanalda herkese gülücük falan atıyomda normal hayatımda gerçekten çok sinirliyim.Aşırı bir sinir var bende çözemedim nedenini.

Hayranım doktor gibi mesaj yazmana doktorla aranda tek fark var o reçete yazıyo sen mesaj:D

Başıma geldiğinden dolayı öyle yazdım, kötü bir duygu :(

Başıma geldiğinden dolayı öyle yazdım, kötü bir duygu :(

Aniden birilerini kırmak seni rahatlatıyo.Aradan 5 dakıka gecince üzülüyon yaptığın hatanın ne kadar kötü olduğunu düşünüyon pişman oluyon.

Semaver nedir?
Su ısıtmaya ve çay demlemeye yarayan, genellikle bakır, pirinç veya saçtan mamül musluklu kap. Semaver kelimesi Rusça "kendi kendine kaynayabilen" manasına gelir
Semaverin anavatanı Rusya’dır. Rusya’da asırlarca kullanılmış ve günümüzde de kullanılmakta olan bir alettir. Osmanlılar devrinde çay, uzun süre kahvelerde semaverlerle pişirilmiş, halk arasında da çok tutulmuştur.
Semaver esas olarak ortasında bir boru bulunan, silindir biçimli bir kaptır. Altında da bir ızgara bulunur. Semaverle çay demlemek için, önce kaba su doldurulur ve kor halindeki kömürler borudan içeri bırakılır. Su kaynadıktan sonra, demliğe bu sudan ilave edilir. Daha sonra ateş azaltılır veya tamamen söndürülür.
Yurdumuzun doğu kısımlarında hala yaygın olarak kullanılan semaverlerin, bugün daha çok elektriklileri tercih edilmektedir

semaver.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri