kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gececiler Topiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8K
  • Görüntüleme Görüntüleme 305K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu konu farklı yerlere gider:D

Bence duygusal ilişkide kötü birine çok bağlanmak kötü ya mesela ben en az günde 2-3 defa kavga ediyoz ama elimde değil barışıyoz sonra.

Tatlı kavgalar :) Her ilişkiyi monotonluktan kurtaran, hatta çoğu zaman ilişkiyi sağlamlaştıran kavgalar :) Genelde erkek tarafı karşı cinse tatlı, bol iltifatlı ve gülümsetici şekilde yaklaşır. İlerleyen günlerde karşı cins kişiye daha çok bağlanır :)

Tatlı kavgalar :) Her ilişkiyi monotonluktan kurtaran, hatta çoğu zaman ilişkiyi sağlamlaştıran kavgalar :) Genelde erkek tarafı karşı cinse tatlı, bol iltifatlı ve gülümsetici şekilde yaklaşır. İlerleyen günlerde karşı cins kişiye daha çok bağlanır :)

Haydar dümen mi okuyon itiraf et:D

Haydar dümen mi okuyon itiraf et:D

Okumama gerek yok ki, her şeyi kendim keşfettim :p Hatta ben 2008'de Emrah abinin kurduğu ilk metin2 forumunda üyeyken vBulletin olgusunu kendim keşfetmiştim, resmen sıfırdım :) Ama gerçekten belirttiğim gibi bu ilişkilerin ''düzenli''leri böyle gidiyor. Bayan tarafı pek belli etmiyor aslında, ama biz erkeklerden daha fazla bağlılar :)

Okumama gerek yok ki, her şeyi kendim keşfettim :p Hatta ben 2008'de Emrah abinin kurduğu ilk metin2 forumunda üyeyken vBulletin olgusunu kendim keşfetmiştim, resmen sıfırdım :) Ama gerçekten belirttiğim gibi bu ilişkilerin ''düzenli''leri böyle gidiyor. Bayan tarafı pek belli etmiyor aslında, ama biz erkeklerden daha fazla bağlılar :)

Konuyu değişiyom :D İzmire gitmek istemiyorum ya çok sıcak ama karşıyakada bir başka

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri