farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

CeoMt2 [71 LVL BAŞLANGIÇ]../ÇELİKLİ Süper Pvp Server..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alces53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 414

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Uploaded with ImageShack.us

Yok böyle bir pvp yok :) .Süper bi pvp yeni açıldı.Yukarıdaki resimlere bakmanız yeterli ama videolu tanıtımınıda atayım dedim. :)

Videolu Tanıtım : http://www.xfire.com/video/44f66a/

Arkadaşlar Sw süper.BAŞLANGIÇ 71 LEVEL + 2m + ÇeLiK + 65 SiLaHı + 41 KasKı + 61 KaLkaNı + 54 TaKıLaRı + Ve DiğerLeri... :D

Ceo Mt2 Yeni Yüzüyle Karşınızda :) Ox Event + 3 YOL SAVAŞI +71 LEVEL BAŞLANGIÇ (Çelik + 65 Level Silahlar + Diğer bütün itemler verilir) + //ARTIK + BASMA İtem İstemiyor..// 5. Efsun Eklendi..//Herşey 4x4'lük oldu../Droplar x1000..//Hergün event..//Efsunlar Sabit..//Destek için: [TL] + Msn + Ticket + FaceFan Desteği 7/24 ONLİNE..//BÜTÜN hileler 4x 6x PKMOD ve diğer bütün hacklar kapalıdır..//AutoPacth Sistemi + Ödeme bildirim formu + Buz Zindanı + Buz Cadısı + Azrail Katı + SAYAMAYACAĞIMIZ BÜTÜN ÖZELLİKLER VARDIR.!.! :) :)..//Herkesi Bekleriz Doğru Adres :) :) : www.ceomt2.pvpserverlar.com
ceomt2@hotmail.com

ArKaDaşLar SeRveRde HeRTüRLü KoLayLıK sağLanmış.+ BASMAYA İTEM İSTEMEZ.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri