Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
4x Hilesi
Nasil Etcem Ben Bunu Acaba ?
-Hacki Metin2'yi Kurdugunuz Klasordeki ''PACK'' Dosyasinin Icine Atip Oyuna Giriorsunuz...Not
c.epk ve Pc.eix Dosyalarını Yedekle...
Dedigini Yapdm. NasıL Çalştrcmmm ?
-Senin Bisi Yapmana Gerek Yok Gardasim Biri Ile Ws Attiginda Farkli Anlican Zatii
-Sarmadı beni buuuuuu nasıL düzelcek ?
- Bizde Herşeyin Bir Çözümü Vardır Hemn Söyliyeyim
Sana werdim dosyalari Packa atmdn Once yedekledin ya dosyalari pack klasörünün içine at Tümüne Evet De Düzelir
NOT: Dosyalari Pack Klasornn Icine Atmadan Once PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
NOT:Hack Savasci-Samanlar'Da Sorunsuz Calisir.
Ninja-Suralar Hacki Kullanabilmek Icin Once Chariniza Giris Yapin, Ardindan Savasci Bir Karaktere Girip vs. Atin. Ardindan Oyunu Kapatip, PC ye Reset Atin.
Hack Aktif Olacaktir.
Hotfile:
Turbobit:
Nasil Etcem Ben Bunu Acaba ?
-Hacki Metin2'yi Kurdugunuz Klasordeki ''PACK'' Dosyasinin Icine Atip Oyuna Giriorsunuz...Not
c.epk ve Pc.eix Dosyalarını Yedekle...Dedigini Yapdm. NasıL Çalştrcmmm ?
-Senin Bisi Yapmana Gerek Yok Gardasim Biri Ile Ws Attiginda Farkli Anlican Zatii
-Sarmadı beni buuuuuu nasıL düzelcek ?
- Bizde Herşeyin Bir Çözümü Vardır Hemn Söyliyeyim
Sana werdim dosyalari Packa atmdn Once yedekledin ya dosyalari pack klasörünün içine at Tümüne Evet De Düzelir
NOT: Dosyalari Pack Klasornn Icine Atmadan Once PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
NOT:Hack Savasci-Samanlar'Da Sorunsuz Calisir.
Ninja-Suralar Hacki Kullanabilmek Icin Once Chariniza Giris Yapin, Ardindan Savasci Bir Karaktere Girip vs. Atin. Ardindan Oyunu Kapatip, PC ye Reset Atin.
Hack Aktif Olacaktir.
Hotfile:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Turbobit:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.