Belki bir yanıt bulurum diye gezinirken yazıyı gördüm. En azından bildiğimi paylaşayım.
Pristontale 2 uzun zamandır oynadığım bir oyun. Maselef şu an oyuna yada web sitesine giriş yapılamıyor. Oyun gecen pazartesi açıklama yapılmadan (normalde haftalık bakımlar önceden duyurulur ) kapatıldı. Oyunun yayıncı firmasi key to play firmasi bir süredir hizmete kapanmış durumda ve ona bağli tüm oyunlarda kapalı.
Bu konuda internette çok az bilgi var. Varolanlar oyuncuların yorumları yada gmların yatıştırıcı bilgilendirmeleri. Onun haricinde resmii bir açıklama yapmadılar.
Söylentilere göre sözkonusu şirket yeni bir yapılanma içindeymiş. Oyunların devam edip etmeyeceği muamma.
Açılsa bile clanımın büyük çoğunluğu çoktan başka oyunlara geçtiler. Zaten oyundaki çok kısıtlı Türk oyunculardan geriye birşey kalmayacak gibi görünüyor.
Herşeye rağmen açılır da bu yazıyı okuyup oyunu oynamak isteyen olursa oyun içinde Twinblade yada Warhammer a pm atabilir. Şahsen yardımcı olurum.
Pristontale 2 uzun zamandır oynadığım bir oyun. Maselef şu an oyuna yada web sitesine giriş yapılamıyor. Oyun gecen pazartesi açıklama yapılmadan (normalde haftalık bakımlar önceden duyurulur ) kapatıldı. Oyunun yayıncı firmasi key to play firmasi bir süredir hizmete kapanmış durumda ve ona bağli tüm oyunlarda kapalı.
Bu konuda internette çok az bilgi var. Varolanlar oyuncuların yorumları yada gmların yatıştırıcı bilgilendirmeleri. Onun haricinde resmii bir açıklama yapmadılar.
Söylentilere göre sözkonusu şirket yeni bir yapılanma içindeymiş. Oyunların devam edip etmeyeceği muamma.
Açılsa bile clanımın büyük çoğunluğu çoktan başka oyunlara geçtiler. Zaten oyundaki çok kısıtlı Türk oyunculardan geriye birşey kalmayacak gibi görünüyor.
Herşeye rağmen açılır da bu yazıyı okuyup oyunu oynamak isteyen olursa oyun içinde Twinblade yada Warhammer a pm atabilir. Şahsen yardımcı olurum.
Son düzenleme:
Firmayla alakali birsey olabilirmi sizce ?
Yani uye olmadan oyun indirmemeyi ogrenmis olduk
Yani uye olmadan oyun indirmemeyi ogrenmis olduk

Rap-Cowßoy;372918' Alıntı:Firmayla alakali birsey olabilirmi sizce ?
Yani uye olmadan oyun indirmemeyi ogrenmis olduk![]()
Firmayla alakalı olduğu kesin. Çünkü keytoplay web sitesi ve YS online gibi bu firmanın kullanıma açtığı diğer oyunlarda kapalı durumda.
Kapanışın ilk birkaç gününde ben Sopphetio eklentisinin geleceğini sanmıştım çünkü kasım ayı içerisinde oyuna 3. ırkı ve köklü değişiklikleri içeren bu yamanın gelmesi bekleniyordu ve böyle köklü bir eklentinin oyuna entegre edilmesi zaman alabilecekti ama gerek internetteki oyuncu yorumları, gerek firmanın tüm online etkinliğinin durdurulması gerekse açıklama yapılmaması beni firmanın büyük sorunlar yaşadığına inandırdı.
İnternetteki oyuncu yorumlarında bu tür free to play oyunların yeterli kar getirmemesi nedeniyle aniden kapanma kararı alınmış olabileceğine dikkat çekiliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)