darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

SeRSeRiTaYFa& EvlenmedenOlmaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa80825
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 548

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar demin bi savaştaydım ve Adı Reyiz yani berkenin loncası ile arkadaşimiz bizi yeniştir ama ufak bi ayrıntı ile bizim loncaya adam sokarak we onu keserek baskalarına laf atmayı çok ii beceren arkadaşımız LordOfRing ve arisor adlı kişileri bayrakcı olarak hatalarını yüzüne vvuruyo ve dürüstlük abidesi olarak ortalıkta gezinmesini biliyo peki rakip loncaya adam sokup lonca savaşinda bayrak basıp kaçmaya ne dicek veya onuda geçtim bu şartlarda bile üstünlügü saglıyıp savası kazanacak duruma getirip 94 -93 ken kaçmasına ne dicek mantikli bi açıklama rica ediyorum benden bu kadar gerisine siz karar verin arkadaşlar

10-A TEK <3

Kazanmak kolay değil :D Olsun okadar Üzülme Kaçmadım Net Gitti Bu Bir 2.si Haticeye değil Neticeye bak :) EvlnmdnOlmz Ve SeRsErİtAyfA arasında olan savaşı EvlnmdnOlmz Kazandı !

Son düzenleme:
10-1 işi hikaye önce hikaye loncaya adam sokma önceden planlanan bişi lonca sawaşi esnasında savaştan atılmıyo malisef veyada alınamıyo bunu bilerek yapıldıgı acık

Hile kullanmıyorum Bu Nerden cıktı arkadaş yolladı :D
İltifatlar için sağol sende cok iyi birisin :D
Ve paşa akıllı demiş onada tşk ederm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri