Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Kısa ve öz ; " Burda ! "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarKlPhanTom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 292
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar ;
Bir haksızlık sonucu ban yemiştim (!) , banımın açıldığını da arkadaşlarımdan duydum zaten. Yönetimde olduğum dönemde ;
" Bu forumda haklı olsan bile hakkını savunmaman gerektiğini , aksi takdirde hiçbir suçun yokken hakkını savunduğun kişinin yönetici arkadaşı tarafından ban atılabileceğini öğrendim. Hemde hiçbir suçun yokken (!) "
Beni kabul eden böyle kabul etsin , kahretsinki haklı olduğum zaman laf sokmadan duramıyorum , batıyo bana ! Zaten bundan sonra forumda tasarım bölümü dışında hiçbir şeyle uğraşmayı düşünmüyorum . Tasarım grubuma istek gelir onları yaparım , arada kendi yaptıklarımı paylaşırım . Onun dışında haklı olduğum durumlarda laf sokarım . Olmadı ban yerim . Bu böyledir. Yine de her zaman yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar kendilerini biliyolar . Her şeye rağmen burdayım.

smil42a4db49c8350.gif

j3PKx.png

Bu haklılık haksızlık görecelidir, dediğin gibi haklıysan usrubunu aşmadığın sürece sıkıntı olacağını sanmam, tekrar hoşgeldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri