Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

--------------------saltanatmt2 254 lwl sınır emek serveri-------------

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan combo5342
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 197

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Öncelikle Okuyan Okutan Herkeze Teşekkürler Sunarım Ben Oyundaki Bir Playerim Öncelikle Bunu Belirteyim Serverın Gerçekten Gördüğüm En İyi Server Olduğunu İddaa Ederim Oyundaki İsmim DeLLee İsteyen sıralamadan da rahatlıkla görebilir

Sözü Fazla Uzatmadan SS lere Geçiyorum ....
Ilk önce Serverdaki itemlerimize bi Göz Atalım Ardından Npc Lere Geçicez

Bu resim boyutlandırılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 1198x855 boyuttadır ve 3003 KB'dir.

Sımdide npc lerimize göz atalım

Resmin orjinal halini görmek için buraya tıklayın.

SERVERDAKI EFSUN ORANLARININ MAXUMUM DEGERLRINI YAZMAK ISTIYORUM

ZIRHLAR

MAX HP +3500
MAX SP +250
SALDIRI DEGERI +50
%20 hasar hp tarafından emilecek
%20 hasar sp tarafından emilecek
%30 büyü hızı
%15 kılıç , bıcak , ciftel , yelpaze , can savunmaları
%20 yansıtma
rüzgar , şimşek dayanıklılığı %20

Silahlar

%30 hayvan , ölümsüz , şeytan , mistik , ork lara karşı güçlü
%15 yarı ınsanlara karsı guclu
%20 kritik
%20 delici
%15 sersemletme , yavaşlatma , zehirleme
+15 zeka,güç,çeviklik,yaşam enerjisi

Takılar

Takılarn Bi Kısmının efsunları arttırılmıştır onlarıda serverımızda test etmeniz mümküdür

Sürgün 2. katının sonunda +140 level oyuncuların girdiği bir oda bulunmaktadır Bu Odada 170 metini bulunur ...

Bu resim boyutlandırılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 1280x768 boyuttadır ve 197 KB'dir.

buda 170 metninden cıkan slotlarımızın bi resmidir ... Vuruşlara da dikkat ederseniz kalitemiz ve farkımız meydana cıkmaktadır...

Bu resim boyutlandırılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 1280x768 boyuttadır ve 212 KB'dir.

Ayrı yetten sürgün 2. katta 200 level slotlar bulunmaktadır ...

Bu resim boyutlandırılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 1280x768 boyuttadır ve 251 KB'dir.

LAFI FAZLA UZATTIM HERHALDE DIREK LINK VERIYORUM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri