Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalari
Ben 2 Senelik Karahan Oyuncusuyum.1 Aylık KaraHanıa bırakıp.Bilgisayara Format Çekmiştim.
Şimdi Ve bugün KaraHanın Bende 2009 Yılından Kalan CD'si Var.Yani Karahanın Sitesindeki Dowload Verilen Pack İle Aynı CD Dosyası Var.
Ben CD'dene Karahanı Yükledim.Oyunu Açıyorum.İşte Küçük Pack SAyfası Geliyor.Yüklemek Oto Pack İşte.
Orda yazanlar Şunlar.
Version
Process
10-15 Sn bekledikten Sonra (connection failed) Hatasını Veriyor.Her Yolu Denedim.Yine Aynı.Lütfen Yardım Edin Bunun Çözümü Ne Lütfen.!!!
Ben 2 Senelik Karahan Oyuncusuyum.1 Aylık KaraHanıa bırakıp.Bilgisayara Format Çekmiştim.
Şimdi Ve bugün KaraHanın Bende 2009 Yılından Kalan CD'si Var.Yani Karahanın Sitesindeki Dowload Verilen Pack İle Aynı CD Dosyası Var.
Ben CD'dene Karahanı Yükledim.Oyunu Açıyorum.İşte Küçük Pack SAyfası Geliyor.Yüklemek Oto Pack İşte.
Orda yazanlar Şunlar.
Version
Process
10-15 Sn bekledikten Sonra (connection failed) Hatasını Veriyor.Her Yolu Denedim.Yine Aynı.Lütfen Yardım Edin Bunun Çözümü Ne Lütfen.!!!
Sabitteki Bu Konuyu İncelemen Öneririm :Download Başarısız Hatası Çözümü | underworld
Eski Client'te Yer Alan Launcher Eski Olduğu İçin
Yeni Patch Atamıyor
Bu Konu Sayesinde Sorunun Düzelecektir
Eski Client'te Yer Alan Launcher Eski Olduğu İçin
Yeni Patch Atamıyor
Bu Konu Sayesinde Sorunun Düzelecektir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)