HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar, Her Zamanki Gibi PRO Bir Konu İle Karşınızdayım. MSN'de Bana Hile Bulda Oynayalım Diyor HerkesBende Onları Kırmayarak İşte Bu Güzel Hileyi Buldum Ve Anlatımını Hazırladım. Fazla Uzatmadan Hileye Geçelim.
[EC] Metin2 Adventure Public Hack v1.3 | U8zxforum
VİDEOLU ANLATIM
[GAMESELF]30b4ccd1e8309bf19e6[/GAMESELF]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şimdi Arkadaşlar, Hileyi Açabilmemiz İçin EliteChears'a Üye Olmamız Gerekiyor Ama GEREK YOK ! Çünkü Ben Size Kendi Üyeliğimi Vereceğim. [EC] Login System'e Aşağıdakileri Yazın Ve ; Go! Tuşuna Basınız.
![]()
Ardından [EC] Injector [Mafia II] Adlı Hilemizi Açalım Ve Oyuna Girelim. (Eğer Bu Login System'dekileri Yapmazsanız Hile Açılmaz.)
![]()
[EC] Injector [Mafia II]'yi Çalıştırdıktan [SONRA] Metin2'yi Açın..!
NOT: Eğer Metin2 Açılmazsa Tekrar [EC] Injector [Mafia II]'yi Çalıştırın Ve Ardından Metin2'yi Açın.
Hile Açıldı.
[ÖNEMLİ NOT]: Eğer "Enable Hack System" Kutusunu İşaretlezseniz HİLE Çalışmaz..!
En İdeal Ayarları Aşağıdaki Resimde Verdim : Eğer Aşağıdaki Değerlerden Yüksek Verirseniz ÇOK SIK Oyundan Atar...
![]()
DOWNLOAD (İNDİRME LİNKLERİ)
http://www.multiupload.com/D7NRA27ZKG
VİRÜS TARAMASI
VİRÜSTOTAL | Virüs Taraması Sonuçlarını Görmek İçin Resime TIKLAYINIZ..!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Upload : Video, Resim, Tarama ; [EC] Metin2 Adventure Public Hack v1.3 | U8zxforum
[EC] Metin2 Adventure Public Hack v1.3 | agustos Production | www.turkmmo.com
Saygılarımla..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)