noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Tr Süper Bot Gel Gör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutsuzWaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 601

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Daha önceki paylaşımlarımıda bilir herkes virüslü paylaşıma karşıyım kendi konumu güncellemeye karşıyım bırakalımda memnun kalan arkadaşlar güncellesin evet kendime o kadar güveniyorum.

Hilenin yapımcısı Aydibekir e teşekkürler.
Gelelim hileye hilede multiclient var.

Hacı ne bu multi client diyiceksiniz hani botlarda görürüz ya 15 tanelerdir ama itemler felan hep birisine gider :) işte o.

Sizin bilgisiyarınız kapasitesine göre sayıları değişir 2 ila 26 arasında.

Onun dışında multi clienti çalıştırmak istemezseniz normal botta var.

İstediğiniz yerden + basabiliyorsunuz.

Yere 1 m bile atabiliyorsunuz.

Dükkanlara 1 t den daha fazla kurabiliyorsunuz ( paranıza bağlı 1 t den fazla paranz varsa kurmaz.)

Skill hackı içinde barındırır.

Balık botunu (Balık açar, İstiridye açar , İstenmiyen Balıkları Yere Atar,Oradada multiclient açarak daha fazla balık tutabiliriz,İstediğiniz yerden balık tutar.)
Şimdi diyiceksiniz bu adam kerizmi bu hileler parayla satılıyor neden beleşe veriyor var bi bit yeniği.Arakdaşlar metin2 yi bırakmıştım bıraktığım sırada her yerde hileler gördüm, içlerinde en güzeli bu ve ben buna para vermeden kullanıyorum neden başkalarıda para vermeden kullanmasın diye düşündüm, sonra burada paylaşmaya karar verdim.

İÇERİSİNDE VİRÜS ALGILAYABİLİR SİZE KALMIŞ BANA BİR ŞEY OLMADI HENÜZ 1 HAFTADIR KULLANYIORUM.

AÇMAK İÇİN BUNA TIKLA GİRE TIKLAYIN ÖNCE SONRA TORRENTSİZ GİRİŞE DOSYANIN İÇİNDE Kİ PC.eix İDE PACK A ATIN SHİFT TUSUYLA AÇILIR ;) İYİ OYUNLAR.

BUYRUN

Çözümü bildiğim 2-3 tanesini yazıyım;

Ayarları 1000 den fazla yapma.

Dağın üzerinde fazla kalma.

Nehear I tıkladıysan sen vurma o kendisi vursun.

Bnede atmıyor ama yukarıdakilerin hiç birini yapmıyorum.

Kaos da oynuyan varsa yardımcı olurum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri